Attends Booster pads 12x39 cm

Attends Booster pads brukes oppi bleier for å oppnå ekstra kapasitet og sikkerhet.

De har Odør Protection som reduserer risikoen for ubehagelig lukt  og inneholder superabsorbenter for rask veske oppsamling.

Produkt størrelsen er spesielt utviklet for å passe i
Pull-Ons/ pull-ups bleiene, men passer også fint til å 
øke kapasiteten i den bleien du måtte ønske.

Med denne typen er det også mulig å bruke en eller flere boostere samtidig i større slip bleier. 

Størrelsen  12x39 cm.
Kapasitet: ca. 600 ml.
Selges pr. stk.

TOP RATED av DLsupply

Les mer om  Booster pads 

Selges pr. stk. - Enkelt eksemplar.

Velg en variant:

kr 15,00

XXL Booster

XXL booster pads med SAP for økt kapasitet til større bleier. Designet for å gi komplett front-til-bak-dekning mens de passer pent mellom lekkasjesperrene på de fleste bleier av noe størrelse. Med sine 28 cm bredde og 68,6 cm lengde dekker de et større område enn en vanlig booster, samt tilbyr de dobbel tykkelse i forhold til en "konvensjonelle" boostere. Den har en selvklebende stripe bak for å hindre at boosteren flytter seg i bleien. Ingen vanntett materiale på baksiden, da vesken er ment å renner inn og til slutt gjennom dette produktet får så å fylle opp bleien når boosteren er mettet. Tips: Disse boosterne kan stable oppå hverandre til ønsket kapasitet. (Da i "store" slip bleier) Størelse: Ca. 28 cm bredde - 68,6 cm lengde. Kapasitet: Ca: 2600 ml. Selges pr. stk. - Enkelt eksemplar.

kr 45,00

Rearz Overnight Booster Pads 48x15 cm

Super gode boostere fra Rearz! Disse er perfekte for å håndtere lukt effektivt og øke kapasiteten til de fleste bleier betydelig. En praktisk selvklebende stripe forhindrer forskyvning eller at boosteren blir liggende skjeft i bleien. Denne "flerbruks-boosteren" kan brukes i slip, pull-on, pull ups, plastbukser, tøy-lommebleier mm. Måler ca. 48 cm x 15 cm bredde for en perfekt passform i de fleste bleier.  En booster med høy kapasitet på hele 2500 ml. Med lett pudder duft! Størrelser tør/mettet: Puten måler ca 1,5 cm tykk tørr, 8 cm mettet/vått. Det er 7 ganger størrelsen! Størrelse 48x15 cm. Kapasitet: ca. 2500 ml. Antall pr. pakke 24 stk. Sented/mildt parfymert.   Les mer om Booster pads Tips:  Passer også perfekt i våre tøybleier!

fra kr 38,00

Abena-Let Maxi 15x60cm

Abena-Let Maxi er Booster Pads eller innlegg fra Abena. Pustende Mange i pakken Luktnøytraliserende Kan stables i større bleier Multifunksjonell for ulike bruksområder. Bruk de i din favoritt bleie og opplev forskjellen!  Størrelse: 15x60 cm. Kapasitet: ca. 1200 ml. Antall pr. pakke 28 stk.  Les mer om Booster pads    

fra kr 22,00

Tena Rettangolare 16x58

Tena Rettangolare er Booster Pads som med flere fordeler kan brukes oppi bleier og til økt sikkerhet i plastbukser. Perfekt for å oppnå økt kapasitet og sikkerhet til de fleste typer bleier. Disse er uten plastfolie og inneholder superabsorbent som raskt trekker til seg væske og er noe bredere enn andre på markedet. Boosteren hjelper også til med jevn fordeling av væske inne i selve bleien for effektiv benyttelse av kapasiteten til både boosteren og bleien. Størrelsen 16x58 cm. Kapasitet: ca. 800 ml. Selges pr. stk. - Enkelt eksemplar Les mer om Booster pads 

kr 20,00

Attends Booster pads 12x39 cm

Attends Booster pads brukes oppi bleier for å oppnå ekstra kapasitet og sikkerhet. De har Odør Protection som reduserer risikoen for ubehagelig lukt  og inneholder superabsorbenter for rask veske oppsamling. Produkt størrelsen er spesielt utviklet for å passe i Pull-Ons/ pull-ups bleiene, men passer også fint til å  øke kapasiteten i den bleien du måtte ønske. Med denne typen er det også mulig å bruke en eller flere boostere samtidig i større slip bleier.  Størrelsen  12x39 cm. Kapasitet: ca. 600 ml. Selges pr. stk. TOP RATED av DLsupply Les mer om   Booster pads   Selges pr. stk. - Enkelt eksemplar.

kr 15,00

Rectangular Pad Maxi+ Plast

Rektangulære innlegg/pads med plast bakside. Disse er perfekte som innlegg til både bleiesnipp og plastbukse, da væsken  ikke trekker igjennom den plastrede undersiden/baksiden. Kommer med en praktisk selvklebende stripe/tape som forhindrer forskyvning. Samt har en plast kant som går litt utover og rundt den absorberende kjernen. Størrelse: 60 x 15 cm Kapasitet ca: 1050 ml.

fra kr 22,00

Abena Man Premium Special

Bleie til menn med tung inkontinens Abena Man Premium Special er en herrebleie (innleggsbleie) til urin- og avføringsinkontinens. Den er designet med fokus på mannlig anatomi og fysiologi Har en økt sugeevne i front, der menn later vannet. Lommeformet langsgående lekkasjesperrer. Det er også innebygget foliebarrierer både foran og bak. Produktet føles tørt mot huden på grunn av Top Dry-systemet. Det er dobbelt lag Top Dry lag i front av bleien. Bleien puster noe som gir god hudomsorg og optimaliserer komforten. Materialet er lydløst, hudvennlig og mykt. Det er et effektivt odour kontrollsystem som minimerer risiko for lukt. Væskespredningen i produktet skjer raskt på grunn av innbygde væskekanaler i den absorberende kjernen. Det er våtindikator som verktøy i tilpassing av kapasitet og form. Produktet anbefales bukt sammen med fikseringstruse for innleggsbleier. Størrelse: unisex - Man spesial  Kapasitet: 2900ml

fra kr 30,00

Easy Form Exstra Plus (Plast)

Easy Form Exstra Plus har plastet utside med våtindikator og er en innleggs-bleie med lekkasjesperrer som kan brukes sammen med en fikseringstruse eller bleiesnipp. Den kan også fint fungere som en "innleggs-booster" oppi en bleie for slik å kunne skifte innlegget istedenfor selve bleien. Kapasitet: ca. 1100 ml Størrelse: 70x35 cm Selges pr. stk. - Enkelt eksemplar.

kr 24,00

Tøyinnlegg nr. 1

Tøyinnlegg nr. 1 passer perfekt i tøybleien. Denne kan vendes slik at den største delen peker bakover eller fremover i bleien. Legges den store siden bakover passer den perfekt som nattbleie, og motsatt for ekstra beskyttelse på dagtid. Med sin bambus kjerne er innlegg nr. 1, det innlegget med størst absorpsjonsgrad som vi har til våre tøybleier. Den kan brukes alene eller dobles etter behov og passer inni våre tøybleier - Lomme bleier. Kombiner gjerne dette innlegget med et av våre andre tøyinnlegg om du ønsker ekstra sikkerhet og komfort, det er mulig å både bruke en av våre engangs  booster pads   i tillegg til tøyinnlegget for på den måten å oppnå høyest mulig absorbsjon. Størelse: Største bredde og lengde ca: 31x57 cm Kapasitet: ca. 800 ml Vask: Se hvordan du vasker gjenbrukbare produkter på riktig måte, på denne siden   - Av hygienehensyn dekkes ikke dette produktet av vår angrerett etter at du har åpnet forpakningen. Se også vår Veileder for bestilling og retur av bodyer og klær.

kr 220,00

Tøyinnlegg nr. 2

Tøyinnlegg nr. 2 passer i tøybleien. Med sin "Prefold perfection" har dette innlegget god komfort for den aktive. Det kan gjerne brukes to av denne i bleien samtidig for ekstra beskyttelse. Med sin bambus kjerne er innlegg nr. 2, et innlegg med grei absorpsjonsgrad til bruk på dagtid i våre tøybleier - lomme bleier. Kombiner gjerne dette innlegget med et av våre andre tøyinnlegg eller om du ønsker ekstra sikkerhet og komfort, bruk både en av våre engangs booster pads   i tillegg til tøyinnlegget. Størelse: Største bredde og lengde ca: 13x41 cm Kapasitet: ca. 400 ml  Vask: Se hvordan du vasker gjenbrukbare produkter på riktig måte, på denne siden  -   Av hygienehensyn dekkes ikke dette produktet av vår angrerett etter at du har åpnet forpakningen. Se også vår Veileder for bestilling og retur av bodyer og klær.

kr 130,00

Tøyinnlegg nr. 3

Tøyinnlegg nr. 3 passer i tøybleien. Dette standard innlegget er et supplementerings innlegg og kan med fordel benyttes sammen med andre innlegg for bedre beskyttelse.  Med bambus kjerne. Dette innlegget kombineres med et av våre andre tøyinnlegg f.eks ved å legge det bak eller i fornt av bleien ved behov eller om du ønsker ekstra sikkerhet og komfort, bruk både en av våre engangs booster pads  i tillegg til et eller flere tøyinnlegg. Størelse: Største bredde og lengde ca: 13x34 cm  Kapasitet: ca. 200 ml Vask: Se hvordan du vasker gjenbrukbare produkter på riktig måte, på denne siden - Av hygienehensyn dekkes ikke dette produktet av vår angrerett etter at du har åpnet forpakningen. Se også vår Veileder for bestilling og retur av bodyer og klær.

kr 90,00

Tøyinnlegg nr. 4

Tøyinnlegg nr. 4 passer perfekt i tøybleien. Kan også brukes som en booster i andre bleier. Med sin 4 lags Microfiber kjerne er innlegg nr. 4 en allrounder. Den kan brukes alene eller dobles etter behov og passer inni  våre tøybleier - Lommebleier. Kombiner gjerne dette innlegget med et av våre andre tøyinnlegg, om du ønsker ekstra sikkerhet og komfort. Det er også mulig å bruke en av våre engangs  booster pads   i tillegg til tøyinnlegget for på den måten å oppnå høyest mulig absorbsjon. Størelse: Største bredde og lengde ca: 20x49 cm Kapasitet: ca. 600 ml Vask: Se hvordan du vasker gjenbrukbare produkter på riktig måte, på  denne siden   - Av hygienehensyn dekkes ikke dette produktet av vår angrerett etter at du har åpnet forpakningen. Se også vår  Veileder  for bestilling og retur av bodyer og klær.

kr 175,00