Attends Booster pads 12x39 cm

Attends Booster pads brukes oppi bleier for å oppnå ekstra kapasitet og sikkerhet.

De har Odør Protection som reduserer risikoen for ubehagelig lukt  og inneholder superabsorbenter for rask veske oppsamling.

Produkt størrelsen er spesielt utviklet for å passe i
Pull-Ons/ pull-ups bleiene, men passer også fint til å 
øke kapasiteten i den bleien du måtte ønske.

Med denne typen er det også mulig å bruke en eller flere boostere samtidig i større slip bleier. 

Størrelsen  12x39 cm.
Kapasitet: ca. 600 ml.
Selges pr. stk.

TOP RATED av DLsupply

Les mer om  Booster pads 

Selges pr. stk. - Enkelt eksemplar.

Velg en variant:

kr 15,00

XXL Booster

XXL booster pads med SAP for økt kapasitet til større bleier. Designet for å gi komplett front-til-bak-dekning mens de passer pent mellom lekkasjesperrene på de fleste bleier av noe størrelse. Med sine 28 cm bredde og 68,6 cm lengde dekker de et større område enn en vanlig booster, samt tilbyr de dobbel tykkelse i forhold til en "konvensjonelle" boostere. Den har en selvklebende stripe bak for å hindre at boosteren flytter seg i bleien. Ingen vanntett materiale på baksiden, da vesken er ment å renner inn og til slutt gjennom dette produktet får så å fylle opp bleien når boosteren er mettet. Tips: Disse boosterne lar seg enkelt stable oppå hverandre til ønsket kapasitet. (Da i "store" slip bleier) Størelse: Ca. 28 cm bredde - 68,6 cm lengde. Kapasitet: Ca: 2600 ml. Selges pr. stk. - Enkelt eksemplar.

kr 40,00

Rearz Overnight Booster Pads 48x15 cm

Super gode boostere fra Rearz! Disse er perfekte for å håndtere lukt effektivt og doble kapasiteten til de fleste bleiemerker. En praktisk selvklebende stripe forhindrer forskyvning eller at boosteren blir liggende skjeft i bleien. Denne "flerbruksboosteren" kan brukes i slip, pull-on, pull ups, plastbukser, lommebleier mm. Måler ca. 48 cm x 15 cm bredde for en perfekt passform i de fleste bleier.  En booster med høy kapasitet på 2500 ml. Med lett pudder duft! Størrelser tør/mettet: Puten måler ca 1,5 cm tykk tørr, 8 cm mettet/vått. Det er 7 ganger størrelsen! Størrelse 48x15 cm. Kapasitet: ca. 2500 ml. Antall pr. pakke 24 stk. Les mer om Booster pads Tips:  Passer også perfekt i våre tøybleier!

fra kr 30,00

Abri-Let Maxi 15x60cm

Abri-Let Maxi er Booster Pads eller innlegg fra Abena. Boosterne har normal bredde men med noe ekstra lengde. Pustende. Multifunksjonell for ulike bruksområder. Luktnøytraliserende. Kan stables i større bleier. Bruk de i din favoritt bleie og opplev forskjellen!  Størrelse: 15x60 cm. Kapasitet: ca. 1300 ml. Antall pr. pakke 28 stk.  Les mer om Booster pads    

fra kr 22,00

Tena Rettangolare 16x58

Tena Rettangolare er Booster Pads som med flere fordeler kan brukes oppi bleier og til økt sikkerhet i plastbukser. Perfekt for å oppnå økt kapasitet og sikkerhet til de fleste typer bleier. Disse er uten plastfolie og inneholder superabsorbent som raskt trekker til seg væske og er noe bredere enn andre på markedet. Boosteren hjelper også til med jevn fordeling av væske inne i selve bleien for effektiv benyttelse av kapasiteten til både boosteren og bleien. Størrelsen 16x58 cm. Kapasitet: ca. 800 ml. Selges pr. stk. - Enkelt eksemplar Les mer om Booster pads 

kr 20,00

Attends Booster pads 12x39 cm

Attends Booster pads brukes oppi bleier for å oppnå ekstra kapasitet og sikkerhet. De har Odør Protection som reduserer risikoen for ubehagelig lukt  og inneholder superabsorbenter for rask veske oppsamling. Produkt størrelsen er spesielt utviklet for å passe i Pull-Ons/ pull-ups bleiene, men passer også fint til å  øke kapasiteten i den bleien du måtte ønske. Med denne typen er det også mulig å bruke en eller flere boostere samtidig i større slip bleier.  Størrelsen  12x39 cm. Kapasitet: ca. 600 ml. Selges pr. stk. TOP RATED av DLsupply Les mer om   Booster pads   Selges pr. stk. - Enkelt eksemplar.

kr 15,00

Rectangular Pad Maxi+ Plast

Rektangulære innlegg/pads med plast bakside. Disse er perfekte som innlegg til både bleiesnipp og plastbukse, da væsken  ikke trekker igjennom den plastrede undersiden/baksiden. Kommer med en praktisk selvklebende stripe/tape som forhindrer forskyvning. Samt har en plast kant som går litt utover og rundt den absorberende kjernen. Størrelse: 60 x 15 cm Kapasitet ca: 1050 ml.

fra kr 22,00