OM OSS

Takk for at du besøker DLsupply! 

Vi ønsker å være blant de beste på å levere kvalitets inkontinens bleier med det "lille ekstra" uansett formål! Da vi ser at apotekmarkedet mangler vesentlige produkter, egenskaper og ikke minst den kvaliteten vi ønsker oss.

Det er også viktig for oss at alle føler seg så komfortabel som mulig ved bleiebruk uansett årsak eller behov. Vi har også et lite utvalg innen "kawaii relatert tøy" slik som bodyer, training pants, bleiecover, dekkende skjørt. mm.  Dette etter flere ønsker og forslag fra våre kunder.

DLsupply ble startet etter noen års "Produkt Research" da vi tok mot til oss  i 2020 og startet denne nettbutikken, som blir drevet som en familie "geskjeft."

Vårt produktutvalg er basert på vår egen erfaring både fra "han" og "henne" samt etter våre kunders tips og ønsker. Vi håper dette kan komme deg som kunde til gode.

Vi ønsker å utvide vårt produktutvalg ettersom vi vokser. Mange av våre produkter blir brukt av kvalitetsbevisste kunder som ønsker det lille ekstra både innen AB, DL og til inkontinens beskyttelse.

Vi har også egenerfaring på godt og vondt med inkontinens og vet hva gode produkter betyr i hverdagen og er en av mange grunner til at vi ønsker å tilby kvalitetsprodukter du ikke finner i vanlige apotekhyller. Dessverre kan vi ikke tilby disse kvalitetsproduktene på blåresept - refusjonsordningen fra Helfo pr. i dag. 

Vi ønsker å bidra til forståelse og aksept innenfor inkontinens, AB og DL segmentet å bidrar derfor med informasjon og artikler relatert til disse emnene. (sjekk gjerne ut vårt artikkelarkiv for dette)

Ting som vi er lidenskapelig opptatt av:

  • Bleier (Surprise =) )
  • Diskret levering.
  • God nyttig info innen inkontinens AB, DL.
  • Form, funksjon og farger på våre produkter.
  • Vi ønsker sikre og gode produkter til både Inkontinens, AB & DL segmentet.

DLSupply.no er en ren nettbutikk som består av et lager uten fysisk butikk, som sender varer i nøytrale forpakninger til hele landet.

Vi setter pris på tilbakemeldinger. Er du fornøyd, spre gjerne ordet videre slik at vi får mulighet til å ta inn et større utvalg varer og få flere fornøyde kunder.

Mangler vi noe, ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Takker for alle de gode forslagene og støtten vi har fått! 


Første gang eller ny på DLsupply.no? Sjekk gjerne ut første gangs info her


Ønsker du å bli medlem hos oss er dette helt gratis - Se Bli medlem
Ønsker du kun å handle er dette fullt mulig uten medlemskap!
Se våre produkter


Er du medlem hos oss og ønsker å støtte oss? Sjekk her.  


Har du andre spørsmål? Sjekk gjerne ut ofte stilte spørsmål.