Bleie tips og triks 1. Velg en bleie med linning, dette fordi den hjelper til med å forhindre lekkasjer og klemmer bleien nærmere kroppen din, noe som gjør den mer behagelig. (Linning er den "rufsete"/fleksible kanten i toppen)
 2. Ta bleiene ut av plastposene de kommer i, slik at de kan puste og utvide seg. Når bleiene pakkes i plastposene, blir de komprimert, så ta dem ut og la dem utvide seg slik at de blir mer fleksible og myke.
 3. Husk fluffing av bleiene før bruk. Dette er til stor hjelp for å utnytte absorbsjonsevnen til bleiene.
 4. Når du tar på en "tape"-bleie bør du sette fast de to nederste tapene først. Deretter festes de to øverste tapene litt strammere enn de to nederste tapene. Bleiens øverste tape vil holde bleien stram, mens de noe løsere nederste tapende må tillate benas bevegelser.
 5. Velg alltid en voksen bleie med lekkasjesperrer, da dette er noe av det viktigste i en bleie for å forhindre lekkasjer. Du kan bli overrasket over hvor mange voksenbleier som ikke har denne viktige funksjonen.
 6. Bytt bleie senest 1-1,5 time etter en super våt bleie og 30-40 minutter etter en bæsjebleie. Dette er tidsbegrensningene man bør følge, for å unngå at det begynner å gnage og lage såre hudområder.
 7. Ha alltid litt pudder på innsiden av skrittet og på innsiden av bleien. Dette vil bidra til å holde deg kjølig, men også forhindre gnaging og bleieutslett.
 8. Vær oppmerksom på pris og ikke minst antall bleier pr. pakke.
  Husk å se etter rabatter og tilbud.
 9. Kjøp bleiene dine online og gjerne i bulk/flere pakker om gangen for å redusere frakt kostnader.
 10. Bruk plastbukser for å redusere lukten av en bæsjebleie hvis du er på et offentlig sted.
 11. Sjekk bleiens våtindikator ved skift (se her for info om skift og våtindikator)
 12. Hvis du er kvinne, plasser bleie boostere mer mot midten og ryggen på bleien for å maksimere absorpsjonsevnen. Hvis du er en mann, plasseres booster pads mer mot bleiens front for å maksimere absorpsjonsevnen.

Har du noen tips som burde vært med på listen
send oss gjerne ditt tips! til
 kontakt@dlsupply.no

5 gode grunner til å bruke bleie!


Vi letter og studerer stadig for å finne gode tips og triks send oss gjerne nettopp ditt tips eller triks.


Sjekk gjerne ut vårt artikkelarkiv for flere artikler. (krever innlogging)