Daydreamer (plast)

Trenger du en dag der drømmene dine kan fly fritt? Da er Rearz Daydreamer det perfekte valget!

Dra ut i lykke med Daydreamer!
La fantasiene dine bli virkelighet med disse drømme bleiene. På en himmel malt med nyanser av rosa og blått, er det et spesielt sted hvor søte dagdrømmer går i oppfyllelse.
Hvor hver eneste "littel" vil se opp og se de super myke fluffy skyene i en dans på den blå himmelen, med regnbuer som bøyer seg over horisonten, med papirfly som setter kursen mot himmelen etterfulgt av fugler som synger melodiene sine mens de flyr sikk-sakk forbi, i dette magiske riket høyt, høyt der oppe i skyene.

Midt i dette fortryllende synet er seks små mus klare til å fly. Det er Daydreamer-musene; Amelia , den modige og sanne, Scout , den raske og ivrige, Finn , den kjærlige og lekene, Brie , den glade og morsomme, Skipper , "fest -løven" og sist men ikke minst Willow , den mykeste og den mest skye/tilbakeholdene av alle musene.

Med sin supermyke "klare" plast er dette den første bleien av sitt slag som har en naturlig fuktighetsindikator. Jo mer du bruker produktet, jo mer klart/syngelig blir det. Perfekt for de som leter etter en bleie hvor man umiddelbart kan se tilstanden på bleien og når det er på tide med et skift.

Daydreamer-bleien er komfort-kongen i den nye "high capacity" serien til Rearz. Med sin hittil tykkeste polstring og høyeste absorberingsevne vil denne bleien garantert glede både store og små brukere. Med en kapasitet på opptil 11 000 ml har denne bleien potensialet til å bringe deg ned på knærne. Vil du ta den helt til topps? Sett inn en Rearz booster og du har en heidundrende 13,5-liters "pute" med super høy "coziness!"


Livviddemål:
Medium 76 - 102 cm
Large 84 - 107 cm
XLarge 90 - 120 cm

Kapasitet: ca 11 000ml
Antall: 12 stk pr. pakke

Sented/mildt parfymert.  

Velg en variant:

fra kr 70,00