13 Måter å være liten på i hverdagen


Har du noen gang ønsket å være liten mens du er i en verden omgitt av voksne?
Jeg tror vi alle har vært der før. Her er en liste over måter du fremdeles kan føle deg liten på mens du er ute i den store verden.

Bruk noen klistremerker

Ærlig talt, alle er vel fan av klistremerker!? De er en søt og iøynefallende måte å holde kontakten med det søte lille selvet på. Klistremerker kan brukes til å dekorere alle slags ting som kalenderen, den bærbare datamaskinen, telefonen, vesken, vannflasken osv.

Bruk en søt ryggsekk eller veske

Vesker og ryggsekker er alltid et morsomt, men praktisk tilbehør til et antrekk! De er også en enkel måte å skjule noen av de små tingene du trenger å ha med deg på daglig basis. Vesker kan fås med nøkkelringer, brosjer/pins og bånd for å virke søtere!

Bruk noen søte sokker.

Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men iført søte mønstrede eller rosa sokker er det lettere å føle seg søt og liten. Spesielt hvis de er knehøye sokker. Så ta på deg søte anime-, dinosaur-, regnbue- eller enhjørningssokker før du forlater huset!

Ta med små ting

Å ha en Smokk og eller en liten bamse med seg, gjemt i en pose eller sekk, kan hjelpe deg med å lette tankene dine mens du er på jobb eller går inn i en stressende situasjon. Bare det å vite hva du har med vil fort gi sinnsro og vil føre til at du har det bedre med deg selv, Bare prøv! så vil du se at hverdagen blir bedre!

Lag søt mat til lunsj

Søt mat vil sette et smil på alles ansikt/fjes og det er veldig enkelt å lage! Ta en sandwich og bruk noen morsomme kakeformer eller del opp frukt slik at de får smilefjes eller andre gøye eller søte former! Kanskje til og med ta noen sjokolade hjerter. Kanskje kan du dele med noen du kjenner eller er glad i.

Bruk en barne-kopp eller en kopp med lokk

Denne ideen kan virke litt voldsom, men den er en av favorittene blant mange abdl-ere. En "tumbler cup" er i utgangspunktet en gigantisk "sippy" cup!
I tillegg kan du alltid finne mange søte typer, om du tør slik som Disney og andre fargerike typer. "Tumbler cup" eller kopp med lokk er også ganske populære, så ingen vil stille spørsmål ved at du har en eller to.

Bruk morsom neglelakk

Nå er det ikke hver jobb der ute som tillater neglelakk, noe som ikke er morsomt, men for de av dere som kan bruke neglelakk, SÅ er det bare å ta Helt av!
Det er mange kule og nye verktøy på markedet for neglelakk og mange opplæringsprogrammer på YouTube! En abdl favoritt er regnbue negler.

Ta med en fargeleggingsbok

Fargebøker har blitt mer og mer populære blant folk i alle aldre! De er en fin måte å stresse ned med og ha det gøy! Så ikke føl deg sjenert når du er på farten, bare ta tak i en fargebok og fargelegg.

Bruk store klær

Hvis du bruker klær som er noen få størrelser for store, får du deg selv å føle deg mindre. Som lett gir deg en morsom mulighet til å føle deg fri og ha "glade" ermer for å bølge rundt. Å ha på seg store klær er en fin måte å holde deg komfortabel å fremdeles se søt ut og føle deg liten!

Lytt til Disney Musikk

Enten du lytter til musikk mens du jobber eller bare slapper av, vil noen Disney-sanger fort gjøre at humøret stiger! Det er så mange flotte Disney-filmer der ute, og hver har et unikt lydspor med mange sanger å lytte til. Det er Disney-musikk for omtrent alle. I tillegg er dette et flott alternativ når du ikke kan se den faktiske filmen, men er i stand til å lytte til musikk.

Bruk en Body under klærne

Å ha på deg bodyen hele dagen er super trøstende og lar deg føle deg som en søt liten baby hele tiden. Å bruke det ute og under de andre klærne dine er en fin måte å fortsatt føle deg liten på, og også fortsatt holde det hemmelig!

Bruk en liten bleie

For de modigste av oss er det kanskje en mulighet å bruke en liten diskre bleie når man er ute i den store voksenverdenen da kanskje med litt utfordrende tøy?

Bruk søtt tilbehør

Å ha på seg søtt tilbehør som enten er laget av deg eller som inneholder favorittkarakteren eller noe fra tv-programmet ditt, er en fin måte å fortsatt føle deg liten på mens du får oppgaver for voksne om dagen. Emaljepinner, pins eller søte klistermerker er en god idé fordi de kan brukes på klær eller ryggsekken, men alt som gir ekstra glede til antrekket ditt er det perfekte tilbehør! 

Bruk en "sippy" cup i din favoritt farge.


Tips:

  • Bruk søte klistermerker til å gjøre dagen søtere!
  • Bruk gjerne pins eller andre små "pyntegjenstander" som minner deg på din lille side.
  • Kanskje skulle du ta med et bleieskift i tilfelle behovet skulle melde seg? Så kanskje kunne du skifte rett før du skal hjem fra/til jobb?Hva med å høre på "Pirates of The Caribbean"  musikken? kanskje da i en Rearz Rebel bleie?


Kanskje iD COMFY JUNIOR er en bleie du kan bruke
under dine vanlige klær? 


Sjekk gjerne ut vårt artikkelarkiv for flere artikler. (krever innlogging)