Hvorfor liker folk ABDL?


Tja, hvorfor liker du fargen blå? eller var det grønn som var favoritten...

Hvorfor folk liker rollespill, BDSM eller andre kink, fetisjer, fargen grønn eller ABDL?  Det ser i stor grad ut til å ofte være et lite mysterium. Mens andre ganger da innen ABDL/BDSM vil personen det gjelder kunne se enkelte sammenhenger, ofte med enten en "fin eller dårlig" opplevelse som har skjedd gjerne tidlig i livet. 

Den aktuelle hendelsen eller tingen er gjerne litt "ekstrem" da enten i form av ekstremt fin/comfy eller ekstremt dårlig/ydmykende hendelse. Å bare for å gjøre forvirringen komplett en blanding av begge ytterlighetene.

Det er vanskelig å peke på en spesiell grunn som treffer alle som liker en bestemt eller flere roller enten i ABDL eller for eksempel BDSM. Slik som navnet tilsier, kan man være kun AB eller bare DL eller litt av begge deler. Akkurat på samme måten kunne enn delet opp BDSM.

Alle er unike, og motivasjonen for å delta i ABDL-lek kan variere fra person til person. Noen mulige generelle årsaker til at folk kan like ABDL-lek inkluderer:

  • En pause fra virkeligheten: ABDL-lek kan gi enkeltpersoner den ultimate måten å slappe av på og ta en pause fra hverdagens stress og ansvar.
  • Rollespill: ABDL-lek lar personen delta i rollespill og utforske ulike aspekter av deres identitet og ønsker.
  • Sanselig nytelse: Noen personer kan synes følelsen av å ha på seg en bleie eller andre klær er super behagelige. Akkurat som noen liker pvc, lakk og lær klær.
  • Emosjonell forbindelse: For noen kan ABDL-lek være en måte å koble til gode minner eller følelser av komfort og trygghet knyttet til ungdom, barndom eller annen en fin tid og eller opplevelse i livet.


Mange av dere lurer kanskje på hvorfor folk liker ABDL? Hva er det i det for dem? Vel, hvorfor liker du noen av tingene du liker? Folk liker ting fordi det til syvende og sist gjør dem lykkelige i en eller annen form.

For eksempel liker jeg å se krim-serier fordi det gjør meg glad. Ikke fordi jeg liker å "ta" folk av dager. Hvis jeg ville, kunne jeg finne på en myriade av grunner til at krim-filmer gjør meg glad - jeg blir begeistret av de plutselige "hoppskrekkene", jeg er interessert i plottet, mystikken og løsninger i mordgåtene, jeg synes det er morsomt når folkende jeg ser på blir redd eller skvetter, jeg liker spesielt godt å kunne kjefte på TV-en når hovedpersonen våger seg ned i den mørke og skumle kjelleren... jeg kan fortsette listen... Jeg har ingen eksakt måte å vite om disse tingene jeg liker med krim-serier er de samme tingene som andre krim interesserte liker, og ærlig talt spiller det ingen rolle.
Folk liker krim-filmer fordi krim-filmer underholder dem, noe som igjen gjør dem glade. Det er alt som skal til.
Det er det samme med ABDL.

Folk som driver med ABDL eller for den saks skyld BDSM tolererer ikke tvang, vold og eller seksuelle overgrep mer enn det andre gjennomsnittspersoner gjør.
Voksne babyer og eller bleie elskere gjør tingene de gjør fordi de får en følelse av lykke fra dem.  Rollespill eller Alders lek  er egentlig nettopp det - lek , moro og en del fantasi enten for en person eller mellom flere samtykkende voksne.

Sjekk gjerne ut vårt artikkelarkiv for flere artikler. (krever innlogging)