DDLG - Hva & Hvordan?


DDLG - Sannheten

Husker du sist du sa "Ja, pappa?"
Sannheten er at hvis jeg må gjette,
har det sannsynligvis gått over ti-elleve år siden sist.
Jeg sa det derimot tidligere i dag. Men jeg sa det ikke til faren min - 
jeg sa det til kjæresten min. Og mens noen krymper seg ved tanken på å kalle partneren sin "pappa", er det andre som elsker det. Faktisk er det noen som elsker det så mye at de kaller partnerne sine pappa eller daddy med jevne mellomrom. Det er ikke rart, det er DDLG!

Hva er egentlig DDLG?

DDLG står for Daddy Dom / Little Girl. Det er en kink som er en underkategori av BDSM. Pappaen er den dominerende rollen mens den lille jenta er underdanig. Selv om tittelen beskriver en mannlig dominerende og kvinnelig underdanig, er den ikke kjønnsspesifikk på noen måte. Det kan spilles mellom en mamma og en liten gutt eller være av samme kjønn; noen ganger også kalt CG / L, som betyr Caregiver / Little. Denne fetisjen kan ha lignende komponenter med BDSM, men den lener seg mye mer til en atmosfære av omsorg, kjærlighet, pleie og veiledning. For ikke å si at en god spanking i det fleste tilfeller er uaktuelt, men ikke alltid.

Først og fremst er DDLG absolutt ikke incest, pedofili eller sex med mindreårige, og det tolererer heller ikke noe av disse kategoriene eller lekene. Det handler derimot om å spille et spill - en fantasi - mellom to voksne, da med samtykke. Sex trenger ikke engang å være involvert. Hvert forhold er annerledes, og som BDSM, kan det være et forspill eller bare en måte å frigjøre seg selv på. Det å leke eller spille krever ikke noen spesifikk alder eller bestemt aldersforskjell. Men mange unge menn og kvinner oppdager omsorgssiden rundt i tjueårene, mens andre som er middelaldrende og har holdt fast på sitt indre barn.

Hvordan virker det?

Både BDSM og DDLG inneholder veiledning, beskyttelse, trening, hengivenhet, tillit og straff. Imidlertid er det fortsatt mange forskjeller. I Daddy / Little er aldersspill veldig vanlig (men ikke nødvendig). Det lille omfavner sitt indre barn fullt ut og vil noen ganger ha en spesifikk alder hun later til å være. Pappa eller daddy verdsetter og omfavner den lille innen DDLG, mens dommer som vipper mer mot BDSM og Masters, kan synes dette er irriterende.

Little's behov og vekst er viktigere enn protokoll. I både BDSM og DDLG gir Sub over makten sammen med respekt. Begge har regler og straffer, men i DDLG er de mye mer avslappede. Mens begge får kos, kan en Sub / Slave også måtte knele til føttene blir numne, mens Little kanskje rett og slett ikke får is etter middagen. En pappa er mye mer intim og pleiende, og tar nesten en foreldrerolle uten å ta plassen til Subs faktiske far. En Little, selv om det er en voksen kvinne, liker fortsatt barnslige aktiviteter, det vil si å leke med kosedyr, Se Disney-filmer og ha historietid.

Pappa-rollen

Daddy Doms er elskere, ikke hitters eller straffere. Han elsker sin lille/littles ubetinget og liker ikke å skade henne. De med en sadistisk tilnærming kan forårsake hans Lille/littles fysiske smerte i henhold til hennes ønske (og for hennes eget beste), men aldri emosjonell smerte. En pappa setter pris på og verner om alle deler av henne - både den Lille siden og den voksene. Han elsker at hun elsker kos og Disney, og samtidig veileder og hjelper henne med å nå sine livsmål - stolt over prestasjonene. Han bryr seg om, veileder, dominerer, straffer, roser, trøster, forstår og elsker sin lille. Hun er hans, og han vil bare det beste for henne.

Rollen som liten

Å være liten er veldig komplisert. Hun er en sexy kvinne og en søt jente; en ikke-rot forretningskvinne som også sover med en bamse. Hun liker å ha på seg sexy undertøy og ganske rosa sløyfer i håret, og går fra jentekveld til teselskap med bamsene sine. Littles er naturlig underdanig. Hun har full tillit, respekt og beundring for faren sin, og føler seg tryggest i armene hans fordi hun er fri til å være hennes sanne selv. Hun vet at alt han gjør er for hennes eget beste. Alle straffene, beskyttelsen og støtten, og noen ganger presser han henne til å være på sitt beste. Hun kan være trengende, sassy, ​​bratty og sutrende, men hun har en ren og uskyldig entusiasme.

Er der for hverandre

En pappa beskytter sin lille, men den lille er også alltid der for å støtte pappaen sin. Gjennom godt og vondt er hun hans lys, og han er hennes helt.

Hvordan starte med DDLG?

Det første trinnet er absolutt en soloaktivitet. Før du tar opp DDLG til en partner, bruk litt tid på å utforske det selv. Det kan være lurt å undersøke, se på fora og lese blogger, se etisk kinky porno, ta quizer, lese DDLG-erotikk og bruke fantasi under onani.

Dette er et viktig skritt fordi det hjelper deg med å utvide dine ideer og kunnskap om DDLG, samt utforske ditt eget forhold til konseptet og personlig opphisselse og intriger rundt dette.

Legge DDLG frem for partner?

Når det er på tide å begynne å snakke med partneren din, ikke ta denne samtalen under sex eller på soverommet. Det er en mye bedre å snakke om nye seksuelle ideer utenfor de seksuelle "områdene". Når "kjølige" hoder er tilstede. Sett partneren din ned på sofaen, eller ta det over en kopp kaffe på en lørdags morgen.

Forklar dem først hvordan din interesse er for dette ønsket, ikke snakk om din evt. manglende interesse for ditt nåværende seksuelle forhold. Dette med DDLG er noe du vil utforske med dem/partneren for å berike og utdype ditt seksuelle og romantiske forhold. Forklar dem dine spesielle appeller og intriger du har rundt DDLG - som du forhåpentligvis fikk litt klarhet ved i løpet av din selvutforskning eller soloaktiviteter.

Diskuter om det er noen interesse for DDLG med partneren, og utforsk noen av måtene dine. Kanskje er noe eller deler av aktiviteten mer pirrende for partneren enn andre deler ved DDLG lek. i så fall prøv å løfte opp disse slik at interessen kan vokse. Hvis de ikke er sikre på det eller er nølende, er det greit. Forsikre partneren din om at de kan ta all den tiden de trenger å tenke på dette, og gjøre sine egne undersøkelser.

Dette er ny informasjon, og noen mennesker kan bli litt ukomfortable når de snakker om sex, spesielt hvis de føler at det å ønske å prøve noe nytt betyr at sexen de for tiden har med deg ikke er nok for deg. Det er derfor det er så viktig å forklare at dette vil være et flott tillegg til et allerede godt sexliv.

Hva er et navn?

Det er så mange morsomme navn å bruke i DDLG-spill eller lek, og du trenger absolutt ikke å holde deg til pappa, daddy, små eller littles. Ha det gøy å tenk på det som virkelig vil få frem et smil fra deg eller dere!
(Merk: Det er også viktig å diskutere om du har noen grenser for navn du virkelig ikke vil bli kalt.)

Her er noen sexy forslag på kallenavn for å komme i gang:

Daddy, Mommy, Master, Mistress, Sir, Madam, Lord, Lady, Mastress, Your Grace, Your Highness, Your Majesty, Captain, Oberst, General, Commander, Owner, Boss, Frue, Baby, Baby girl.
Her er det bare fantasien som setter grenser.

Holde det trygt

Som med alle former for BDSM- lek, er det av største viktighet å holde alt risikobevisst, trygt og fullt informert og entusiastisk. Bli enige på forhånd om hvor grensene går og sett gjerne opp et enkelt regelverk på dette.
Gjør gjerne bruk av "safewords".

Lykke til med din DDLG lek!

Viste du at:

  • Rosa er det mest brukte fargen innen DDLG
  • Men også sort er en farge som utbredt blant DDLG

DDLG regnes av mange som en egen kategori/kink noe den nok også er, men i de aller fleste tilfeller er den listet opp under BDSM. Dette er nok mye pga. at det ofte forekommer en mild bruk av "tvang" innen DDLG.

DDLG er ikke alltid seksuelt betinget og det finnes mange måter å utrykke/utøve DDLG på.


Tips:

Det går fint å ha kosebamser, leker og dukker sammen med andre pyntegjenstander rundt om i huset uten at noe legger spesielt merke til det.

DDLG lek blir også ofte gjort i sort og hvit farge.

Sjekk gjerne ut vårt artikkelarkiv for flere artikler. (krever innlogging)