Sove med kosedyr?


Sove med kosedyr normalt? 

Det er ikke uvanlig å få litt hjelp av våre myke venner til å sovne på en god måte i voksen alder. En undersøkelse som ble utført i 2019, viste at 44% av voksne har holdt fast i barndomsbamser og dukker, og så mange som 34% av voksne sover fremdeles med en eller flere av de gamle myke lekekameratene  hver natt. 

Mange ABDL`er sover med bamser eller har dem til å sitte rundt om i hjemmet. Men visste du at en tredjedel av voksne i Storbritannia sover med et kosedyr? Det er ikke bare en AB-ting, så ikke skam deg med å kose deg med dine luftige venner! 

The Guardian intervjuet et bredt utvalg av mennesker med kosedyr fra gigantiske bjørner til små barndomsleker. 

Hvis du ikke har et kosedyr for å holde deg med selskap, anbefaler jeg på det sterkeste å skaffe deg et eller fem. Det er som å ha et kjæledyr som alltid er i humør for klemmer og kos, men uten noe ansvar. Unnskyld meg mens jeg henter mine...Visste du at: 

  • Hver tredje brite sover med bamse.
  • Tre av fem føler seg ensomme når de sover uten en partner eller bamse. 
  • Etter en undersøkelse i England viste det seg at 25 prosent av engelske menn hadde med seg teddybjørnen på businesstur. 
  • Opp mot 21 prosent av norske voksne innrømmer å ha en sovekamerat enten i form av en bamse, en ekte hund eller katt. 
Sjekk gjerne
 ut vårt artikkelarkiv for flere artikler. (krever innlogging) 


Dino

Dino er klar til nye eventyr! Han liker seg i sengen, ryggsekken, skrivebordet og på hyllen med den gode utsikten. Men aller best sammen med deg! Størrelse: Største høyde 22 cm. Største bredde 25 cm (m. hale)

kr 205,00

Teddy

Teddy er en skikkelig bamse i god kvalitet som har myk pels, store brune øyne og en fin sløyfe rundt halsen. Han lengter etter å flytte hjem til deg! Teddy er den snilleste bjørnen i verden, og han vil gi deg både trøst og trygghet.  Størrelse ca: 26 cm. (største mål) Materiale: PP Bomull.

kr 190,00

Enhjørninger

De er myke av god kvalitet samtidig som de er trygge for små barn da de ikke består av små paljetter eller andre farlige deler som kan tygges eller rives av dem.  Enhjørninger sies å leve i Europas skoger og de skal være vanskelige å temme. De vi har her i DLSupply er husvarme og ferdig temmet og liker kos og klapp. Størrelse ca: 40 cm. (største mål) Materiale: PP. - Bomull.

kr 180,00