Sjekkliste for bleiebagen

Denne sjekklisten er ment som en veiledning og vil nok måtte suppleres noe etter forholdene. Men her er stort sett det man treger til de aller fleste behov på farten.

Men aller først må du velge hva slags bleiebag du vil bruke. Noen sverger til en "ekte" bleiebag, mens andre liker vanlige poser, vesker, en standard ryggsekk ect.

Bruk gjerne listen som en mal for å finne din ultimate bleiebag/sekk.

Sjekkliste:

Bleier - 2-3 voksenbleier avhengig av hvor lenge man regner med å vær ute.
En fin tommelfingerregel er 1 bleie for hver 6. time.
(pluss den man allerede går ut døren med)

Booster pads - Ta med samme mengde boostere som bleier. Selv om en nødvendigvis ikke bruker disse er de kjekke å ha med om turen skulle bli lengere en først planlagt.

Plastbukser - Noen ganger kalt bleieovertrekk eller vanntette underbukser, i utgangspunktet kommer disse i forskjellige typer fra plast til vinyl, til og med PUL og gummi. Disse kan brukes over både pads og engangsbleier for å redusere "krølling" av bleien samt at de kontrollerer lukt og beskytter mot lekkasjer. Å bruke dem om natten kan bidra til å forhindre at du må skifte/vaske sengetøy om morgen.

Våtservietter - "Babywipes" til skiftene er et must.

Babypulver/lotion/olje/krem - Johnsons har en liten pakke med babypulver i "reisestørrelse" som er fin å ha med. Samt husk å ta de kremene du måtte ønske.

Hånddesinfeksjonsmiddel - slik at du er på den sikre siden (brukes til hendene og overflater som bør desinfiseres)

Byttematte - Ja, har du plass kan en liten stellematte, f.eks. Rearz lil 'Monsters stellematte el. være grei å ha.

Vanntett pose - En plastpose eller sanitetspose som det heter på fint er greit å ha hvis en bleie skulle lekker inni baggen. Om du bruker bleiene til max kapasitet er dette et must.

Smokk og servietter - Denne er ganske grei. Hvis du bruker smokk, vet vi alle at det er super viktig å ha med denne og ikke minst husk et etui/deksel eller annen beskyttelse til smokken så den ikke blir skitten. Ta gjerne med to stk for sikkerhetsskyld.

Førstehjelpssett - Alltid greit å ha et lite førstehjelpssett med ekstra plaster i bleiebagen.

Solkrem - Plutselig trenger du det.

Skift av klær - Denne er ganske viktig, spesielt hvis du skal være ute hele dagen eller hvis det er fare for regn (og enda mer hvis denne turen er en overnatting). Pluss at du aldri vet når en bleie kan lekke, og du må bytte body, kjole eller bukse.

Teppe - Uansett årstid, er det alltid godt å ha et ekstra for hånden i tilfelle uventede værforhold skulle duke opp eller rett og slet til å sitte/ligge på. 

Sjekk ut- Sjekk ut "diaper sjekklisten" nederst på siden som du kan laste ned og skrive ut.
Så kan du krysse av etter eget ønske når du planlegger en utflukt eller bleiebag.


Nyheter - Nylig inn på lager

Tøybleie H-L Train

Tøybleie H-L er en lommebleie med "Hook and Loop"! Med et indre av microfleece og en glatt ytterside av TPU er denne bleien en allrounder. Justering av livvidde skjer sømløst med borrelåsen.  Bleien kan vaskes og gjenbrukes flere ganger. Med supplering av forskjellige innlegg kan denne bleien fint kunne brukes i mange sammenhenger,  samt til flere typer og grader av inkontinens. Innlegg: Selges separat. Innsatser, innlegg og eller våre  booster pads  kan brukes inni tøybleien. Til Hook and Lopp bleiene anbefaler vi bruk av 2 innlegg samtidig - Tøyinnlegg nr. 4 . Du kan selvfølgelig også kombinere med flere av våre innleggstyper etter ønske.  Vask: Se hvordan du vasker gjenbrukbare produkter på riktig måte, på  denne siden Ny på bruk av tøybleier? Sjekk ut siden -  Slik bruker du tøybleier Størrelse : One-fit - Med Borrelås Livvidde ca. størrelse i cm fra: 68 - 129. (max stretch 140) (bleiens største lengde ca. 76 cm.) Vi anbefaler alle å ha 2-3 Tøyinnlegg til hver tøybleie. - Av hygienehensyn dekkes ikke dette produktet av vår angrerett etter at du har åpnet forpakningen. Se også vår  Veileder  for bestilling og retur av bodyer og klær.

kr 450,00

Tøybleie H-L Rosa

Tøybleie H-L er en lommebleie med "Hook and Loop"! Med et indre av microfleece og en glatt ytterside av TPU er denne bleien en allrounder. Justering av livvidde skjer sømløst med borrelåsen.  Bleien kan vaskes og gjenbrukes flere ganger. Med supplering av forskjellige innlegg kan denne bleien fint kunne brukes i mange sammenhenger,  samt til flere typer og grader av inkontinens. Innlegg: Selges separat. Innsatser, innlegg og eller våre  booster pads  kan brukes inni tøybleien. Til Hook and Lopp bleiene anbefaler vi bruk av 2 innlegg samtidig -  Tøyinnlegg nr. 4 . Du kan selvfølgelig også kombinere med flere av våre innleggstyper etter ønske.  Vask: Se hvordan du vasker gjenbrukbare produkter på riktig måte, på  denne siden Ny på bruk av tøybleier? Sjekk ut siden -  Slik bruker du tøybleier Størrelse : One-fit - Med Borrelås Livvidde ca. størrelse i cm fra: 68 - 129. (max stretch 140) (bleiens største lengde ca. 76 cm.) Vi anbefaler alle å ha 2-3 Tøyinnlegg til hver tøybleie. - Av hygienehensyn dekkes ikke dette produktet av vår angrerett etter at du har åpnet forpakningen. Se også vår  Veileder  for bestilling og retur av bodyer og klær.

kr 450,00

Stemware Sippy Cup

Stemware Sippy Cup  Ekstra lett, tilpasset så den er enkel og god å holde. Med drikketut som er lekkasje beskyttende. Fargetilgjengelighet: Blå/lilla/rosa Materiale: PP/PC (plast) Dimensjon ca: 7,7-14 cm Væskevolum: 150 - Max 180ml

kr 80,00

Strømpebukse - flerfarget

Super fine strømpebukser i flere farger! Velg mellom sort, blå eller rosa. Strømpebuksene er fine alene samtidig som de kan hjelpe med å holde både innlegg og bleier på plass. Strømpebuksen har 70 Denier. Som gjør at den er av fin kvalitet og moderat til høy fargetetthet. Farge: Flerfarget - sort, blå, rosa Størrelse: One-fit (80-140 kg) Fargetetthet ca: 70 Denier (Strømpebukser på rundt 10 denier er for eksempel tynnere og mer gjennomsiktige enn strømpebukser på rundt 60 denier.) Sjekk gjerne ut vår  vaske veileder  for klær. 

kr 125,00

Tøyinnlegg nr. 4

Tøyinnlegg nr. 4 passer perfekt i tøybleien. Kan også brukes som en booster i andre bleier. Med sin 4 lags Microfiber kjerne er innlegg nr. 4 en allrounder. Den kan brukes alene eller dobles etter behov og passer inni  våre tøybleier - Lommebleier. Kombiner gjerne dette innlegget med et av våre andre tøyinnlegg, om du ønsker ekstra sikkerhet og komfort. Det er også mulig å bruke en av våre engangs  booster pads   i tillegg til tøyinnlegget for på den måten å oppnå høyest mulig absorbsjon. Størelse: Største bredde og lengde ca: 20x49 cm Kapasitet: ca. 600 ml Vask: Se hvordan du vasker gjenbrukbare produkter på riktig måte, på  denne siden   - Av hygienehensyn dekkes ikke dette produktet av vår angrerett etter at du har åpnet forpakningen. Se også vår  Veileder  for bestilling og retur av bodyer og klær.

kr 175,00

Crinklz Aquanaut (plast)

Crinklz Aquanaut er en EU-basert premium nattbleie. De som lager Crinklz har forpliktet seg til å fylle produktene sine til randen med kvalitet og eksepsjonelle detaljer og en overflod av absorpsjon. Med søte design av Crinklz og vennene hans er Crinklz Aquanaut bleien et super godt valg for alle som ønsker førsteklasses beskyttelse med en søt vri som rett og slett er til å gå på vannet av. Den har våtindikator som gjør det enklere å sjekke når det er på tide å bytte. Crinklz bleiene er kjent for sin sikkerhet mot lekkasje, holdbarhet og komfort samt høye lekkasjesperrer. Livviddemål: Medium: 75cm - 110cm. Kapasitet: ca 4000ml Large: 110cm - 150cm. Kapasitet: ca 4200ml Antall 15 stk pr. pakke TOP RATED av DLsupply

fra kr 50,00

Crinklz FairyTale (plast)

Crinklz FairyTale er en EU-basert premium nattbleie. Crinklz Feene lever et magisk liv sammen med enhjørningene i Himmelslottet. Det sies at slottet svever på en puddersky og kan forflytte seg med et trylleslag. Da som oftest i en eksplosjon av pudder. Selv om slottet hører hjemme i Tyskland har det blitt observert så langt nord som i de Norske trollskogene. Sett deg på en av enhjørningene og ta turen til himmelslottet! Crinklz bleiene er kjent for sin sikkerhet mot lekkasje, holdbarhet og komfort samt høye lekkasjesperrer. Den har våtindikator som gjør det enklere å sjekke når det er på tide å bytte.  Livviddemål: Medium: 75cm - 110cm. Kapasitet: ca 4000ml Large: 110cm - 150cm. Kapasitet: ca 4200ml Antall 15 stk pr. pakke TOP RATED av DLsupply

fra kr 55,00

Nappy Care Cream

Natusan-Johnson Sinksalve Natusan® by Johnson's® Baby Protective Nappy Care Cream inneholder sinkoksid, og er klinisk bevist å beskytte mot årsaker til bleieeksem fra første bruk. Stellekremen hjelper med å reparere og styrke hudens naturlige beskyttelsesbarriere. Ved mye tørking og rengjøring trenger huden ekstra pleie. Kremen bidrar til å lindre og beskytte ømfintlig hud.  Kan brukes ved hvert bleieskift ved behov. Natusan By Johnson's® er allergivennlige og fri for alkohol.  Dermatologisk testet. Sented/mildt parfymert.  

kr 49,00

Attends Cover-Dri 80x90cm

Attends Cover-Dri 80x90cm stol/sengebeskyttelse Brukes som underlag hvor det er risiko for urinlekkasje Stol/ sengebeskytteren har en superabsorberende kjerne og Odour Protection, noe som gir optimal lekkasjesikkerhet, tørrhet i overflaten og reduserer risikoen for ubehagelig lukt. Produktet har en myk overflate av non-woven materiale og en diskret farget bakside som er spesielt utviklet for å gi friksjon, slik at beskyttelsen ligger på plass. Putene med det spesielle sekskantede mønsteret absorberer væsken raskt, mens de korte kanalene mellom putene fordeler væsken effektivt. Lekkasje stripe rundt hele beskyttelsen reduserer risikoen for lekkasje. Bruksområder: seng, stol, rullestol, stellebord, sårbehandling ect. Størrelse: 80 x 90 cm.

fra kr 12,00

Babypudder Bedtime 500g

Johnsons Babypudder Bedtime motvirker bleieksem med sin fortryllende duft spesielt tilpasset sensitiv hud og som skånsomt absorberer overflødig fuktighet for å holde huden komfortabel. Hjelper å beskytte huden mot friksjon. Etterlater huden myk, tørr og med en deilig følelse. Formularen er utviklet for å minimere risiko for allergi. Produktet kan gi luftveisirritasjon ved inhalering. Produktet er laget av renset talkum som er nøye evaluert av vitenskapelige og medisinske eksperter. Kan med flere fordeler brukes i mange sammenhenger og inngå i stellerutinen ved bleieskift Its`a feeling you never outgrow! 500g (stor flaske) Les mer om bodypudder

kr 150,00

Blushing Baby (Plast)

Denne hel rosa bleien fra LFB er designet for å få deg til å føle deg som en bortskjemt prinsesse - enten du liker det eller ikke! Med "Baby" skrevet i front er det umulig å skjule eller å benekte det faktum at du bruker bleier! Fargene og hjerte printet kan få de tøffeste guttene og jentene i gata til å rødme og ende opp med samme farge som bleien sin. Bleien har perfekt ​​beskyttelse og balanse mellom absorberingsevne og høye lekkasjesperrer, i denne kan du føle deg trygg gjennom natten. Sterk plast som er lekkasje- og rivebestandig. Fire pålitelige tape for å kunne få en tettsittende, sikker og komfortabel passform. Ultra mykt glatt indre med en hurtigabsorberende kjerne samt elastiske benmasjetter. Livviddemål: Medium 71 - 96 cm Large 91 - 116 cm XLarge 121 - 142 cm Kapasitet: ca 5300 ml Antall: 10 stk pr. pakke Modell-type: Unisex.

fra kr 60,00

Astro Babies (Plast)

Med Astro Babies fra LFB er du klar for nye høyder! Denne bleien tar deg til stjernene på minutter! og videre på en liten tur gjennom abdl universet. Når turen til sist begynner å nærme seg slutten og det er på tide med et skift, har stjernehimmelen på bleien forsvunnet Men frykt ikke, med et bleieskift er astronauten klar for videre tur inn i universet igjen. Alle vet jo at astronauter må skifte bleier innimellom. Bleien har stjerner som våtindikator - fades when wet! "All-over print" med Astro Babies-tematrykk med TRE unike frontpaneldesign. Bleien har perfekt ​​beskyttelse og balanse mellom absorberingsevne og høye lekkasjesperrer, i denne kan du føle deg trygg gjennom natten. Sterk "klar" plast du kan stole på som er lekkasje- og rivebestandig. Fire pålitelige tape for å kunne få en tettsittende, sikker og komfortabel passform. Ultra mykt glatt indre med en hurtigabsorberende kjerne samt elastiske benmasjetter. Livviddemål: Medium 71 - 96 cm Large 91 - 116 cm XLarge 121 - 142 cm Kapasitet: ca 5300 ml Antall: 10 stk pr. pakke Modell-type: Unisex.

fra kr 60,00

Abena-Let Maxi 15x60cm

Abena-Let Maxi er Booster Pads eller innlegg fra Abena. Pustende Mange i pakken Luktnøytraliserende Kan stables i større bleier Multifunksjonell for ulike bruksområder. Bruk de i din favoritt bleie og opplev forskjellen!  Størrelse: 15x60 cm. Kapasitet: ca. 1200 ml. Antall pr. pakke 28 stk.  Les mer om Booster pads    

fra kr 22,00

Figur Smokk

Disse super fine smokkene kommer med forskjellige motiv Så her er det bare i finne en favoritt eller kanskje to? Smokkene har to hull, så huden ivaretas å får luft. Smokken har en fin glatt struktur i silikon. Med store runde komfortable kanter. Voksen størrelse. Materiale: Matkvalitets silikon. Størrelse ca: 3 x 5 x 4,75 x 6,65 cm (se bilde for alle mål) For mer info om smokker sjekk her

kr 260,00

Pullup Plastbukse - Cartoon

Cartoon plastbukse i gjennomsiktig PVC materiale. Innsydde sidesømmer, tettsittende behagelige midje- og benstrikk. Farge: Flerfarget figur motiv Husk å velg riktig livvidde. Livviddemål: Medium 61 - 111 cm Large 66 - 127 cm XLarge 71 - 142 cm XXLarge 76 - 157 cm Se også vår  veileder  for bestilling og retur av bodyer og klær. 

fra kr 340,00

Libero Sleep Tight 10

Diskre nattbleie som minner om undertøy. Bleien består av myke materialer og har en superabsorberende kjerne som gir høy lekkasjesikkerhet. Dermatologisk testet. Livvidde: ca. 50 - 91 cm (rundt 95-108 max stretch) Kapasitet: ca. 1250 ml Antall: 9 stk pr. pakke

fra kr 30,00

Smokkeholder - Jungel

Fint smokkekjede i bomullsstoff med knapper. Flerfarget bånd med apekatter, elefanter, giraffer og løver. Motiv: Jungel dyr. Kjedet er ca. 30 cm. langt.

kr 50,00

Daydreamer (plast)

Trenger du en dag der drømmene dine kan fly fritt? Da er Rearz Daydreamer det perfekte valget! Dra ut i lykke med Daydreamer! La fantasiene dine bli virkelighet med disse drømme bleiene. På en himmel malt med nyanser av rosa og blått, er det et spesielt sted hvor søte dagdrømmer går i oppfyllelse. Hvor hver eneste "littel" vil se opp og se de super myke fluffy skyene i en dans på den blå himmelen, med regnbuer som bøyer seg over horisonten, med papirfly som setter kursen mot himmelen etterfulgt av fugler som synger melodiene sine mens de flyr sikk-sakk forbi, i dette magiske riket høyt, høyt der oppe i skyene. Midt i dette fortryllende synet er seks små mus klare til å fly. Det er Daydreamer-musene;  Amelia , den modige og sanne, Scout  , den raske og ivrige, Finn , den kjærlige og lekene, Brie , den glade og morsomme, Skipper , "fest -løven" og sist men ikke minst Willow , den mykeste og den mest skye/tilbakeholdene av alle musene. Med sin supermyke "klare" plast er dette den første bleien av sitt slag som har en naturlig fuktighetsindikator. Jo mer du bruker produktet, jo mer klart/syngelig blir det. Perfekt for de som leter etter en bleie hvor man umiddelbart kan se tilstanden på bleien og når det er på tide med et skift. Daydreamer-bleien er komfort-kongen i den nye "high capacity" serien til Rearz. Med sin hittil tykkeste polstring og høyeste absorberingsevne vil denne bleien garantert glede både store og små brukere. Med en kapasitet på opptil 11 000 ml har denne bleien potensialet til å bringe deg ned på knærne. Vil du ta den helt til topps? Sett inn en Rearz booster og du har en heidundrende 13,5-liters "pute" med super høy "coziness!" Livviddemål: Medium 76 - 102 cm Large 84 - 107 cm XLarge 90 - 120 cm Kapasitet: ca 11 000ml Antall: 12 stk pr. pakke Sented/mildt parfymert.  

fra kr 70,00

Bleiecover Heart

Uansett hvilken bleie du bruker, så vil du fort kunne oppdage at et bleiecover er noe du trenger. Uten et bleicover eller en plastbukse vil det fort kunne bli mange unødvendige runder med vask og klesskift. Det ytre laget av denne trusen er et mykt tøystoff, som har en innebygd PVC truse som hindrer lekkasjer. Den innvendige trusen har også noe stretch samt innsydd strikk i toppen. Dette er utvilsomt et flott fargerikt alternativ til en vanlig PVC truse. Se bilde for størrelser. Se også vår veileder for bestilling og retur av bodyer og klær. 

fra kr 395,00

Body - Bjørn

Denne super komfortable bodyen har innsydde strik langs bena, er bredere i skrittet en de fleste vanlige bodyene vi har inne. Noe som gjør at den passer perfekt sammen med store bleier av de fleste typer.  Bodyen er romslig i størrelsene med stretch stoff og har et søtt flerfarget bjørneprint. Bodyen lukkes og åpnes med 4 metal knapper i bunnen. Se bildet for størrelser.  Medium: Bryst: 91,5 Livvidde: 95,3 Lengde: 81,3 cm Large: Bryst: 97,8 Livvidde: 96,5  Lengde: 85,1 cm XLarge: Bryst: 101,6 Livvidde: 99,1 Lengde: 86,4 cm XXLarge: Bryst: 106,7 Livvidde: 101,6 Lengde: 88,9 cm XXXLarge: Bryst: 109,2 Livvidde: 104,1 Lengde: 91,4 cm XXXXLarge: Bryst: 111,8 Livvidde: 106,7 Lengde: 92,7 cm  Materiale: Bomull & Spandex. Ermelengde: Middels kort. Farge: Flerfarget. Model type: Unisex.   Se også vår  veileder  for bestilling og retur av bodyer og klær. 

fra kr 650,00

Onesie Teddy

Onesie Teddy Pyjamas med fot er et perfekt antrekk for store og små, enten du er av den lekende typen eller bare ønsker et kose plagg til en stille og rolig dag. Materialet er køfritt og komfortabelt. Med metall knapper. Materiale : Polyester Model type: Unisex Størrelser: Se bilde. Vask: Se hvordan du vasker gjenbrukbare produkter på riktig måte, på denne siden Se også vår veileder for bestilling og retur av bodyer og klær.

fra kr 810,00

Smokker Basic

Smokker i fargene blått, grønnt og sort. Disse smokkene har to hull, så huden ivaretas å får luft. Smokken har en fin glatt struktur i silikon som er lett å holde ren. Med store runde komfortable kanter. Voksen størrelse. Materiale: Matkvalitets silikon. Størrelse ca: 3 x 5 x 4,75 x 6,65 cm For mer info om smokker sjekk her

kr 210,00

Smokk

Fine smokker i både rødt, sort og hvit. Disse smokkene har to store hull, så huden ivaretas å får luft. Smokken har en glatt struktur i silikon. Den er lett, har komfortable kanter. Voksen størrelse. Materiale: Matkvalitets silikon. Størrelse: se bilde for mål For mer info om smokker sjekk her

kr 200,00

Smokk Glassklar

Smokker i både grønn, blått og lilla. Disse smokkene har to hull, så huden ivaretas å får luft. Smokken har en fin glatt, klar struktur i silikon. Med store runde komfortable kanter. Voksen størrelse. Materiale: Matkvalitets silikon. Størrelse ca: 3 x 5 x 4,75 x 6,65 cm (se bilde for alle mål) For mer info om smokker sjekk her

kr 220,00

    Sjekk gjerne ut vårt artikkelarkiv for flere artikler. (krever innlogging)   

    Nøytral bleiebag.


    Ah, den er rosa! trenger jeg å si mer!?


    Plass til flere bleier inni her!