Er overnights alltid best?


Er overnights alltid best? Nei, det er ikke nødvendigvis alltid tilfelle. Forskjellige produkter har en rekke forskjellige egenskaper som kan være gode eller dårlige gitt de forskjellige situasjonene man befinner seg i.

Fordelene ved å bruke en rekke produkter til forskjellige gjøremål eller tider på døgnet, er store og er viktig om man ønsker mest mulig comfort og brukervennlighet. Da dette ofte avgjør hvilket produkt en skal bruke i en gitt situasjon, enten det er å være hjemme hele dagen, gå å handle eller bare på en lang kjøretur. Vil jeg bruke forskjellige produkter til forskjellige situasjoner.

Som en "AB prinsesse" blir det fort bleien Princess pink for generell bruk, så jeg har alltid en Princess Pink i "bleievesken".

Dagtid -Lat dag hjemme:

Hvis jeg har en lat dag hvor jeg blir hjemme og ser på noe fra Disney, så liker jeg å gjøre forskjellige ting.

  • For det første, blir det selvfølgelig flere bleier og i denne situasjonen liker jeg å bruke Forma-care slip super comfort M , med en kapasitet på 3178ml eller Lil Bella med en kapasitet på 4250ml. Dette er 2 flotte bleier du kan bruke når som helst, og som du enkelt kan skifte eller bli skiftet på. Altså perfekte dagbleier. (Forma-care er spesielt god om man har fått sår stum eller "bleie utslett") 
  • Den andre tingen jeg liker å bruke når jeg er hjemme, er å bruke tøybleier. I dette tilfellet liker jeg Pocket bleier eller lommebleier med 2-3 innlegg. Jeg vil bruke enten Bamboo tøyinnlegg eller boostere pads.

Du kan bruke Booster Pads inne i en hvilken som helst tøybleie, bare husk å fjerne den før du vasker tøybleien.

For meg er enhver engangsbleie med en kapasitet på opp mot 4000ml det jeg ville brukt på dagtid, da jeg enkelt kan skifte disse.

Dagtid - Ut på tur:

Skal vi ut til butikken eller kjøpesenteret, så ville jeg bruke tena silhouette high waist på 1800ml eller TENA Pants Maxi på 2500ml. Avhengig av hvor lenge vi skal være ute, kan jeg legge til en Booster Pad også. I denne situasjonen valgte jeg disse fordi de er tynnere og lettere å gjemme offentlig under klærne. Legger du til en body, hjelper det også til med å holde bleien på plass.

Om natten:

  • Til bruk om natten ville jeg brukt litt forskjellige ting. Igjen, faller jeg fort på Princess Pink eller Crinklz Aquanaut . Begge disse bleiene har god kapasitet, men jeg ville også fint bruke disse bleiene sammen med booster pad for nattbruk.
  • BetterDry i likhet med Crinklz, samt TENA Slip Active Fit Maxi er også gode produkter til nattbruk.

For meg er enhver bleie med en kapasitet på over 4000 ml, det jeg ville brukt om natten. Det er alltid bedre å ha bleier med høyere kapasitet (4000 ml+) for nattestid, da de varer de 8-9 timene per natt som er gjennomsnittlig det enn trenger av søvn. I noen tilfeller vil jeg til og med legge til et tøyinnlegg i nattbleien.

Crinklz, BetterDry, Princess Pink, Forsite AM:PM Stars og Safari er alle flotte som nattbleier, og du kan også her legge til en Booster Pad for å få dem til å vare enda lenger ved behov.

Du kan bruke booster pads inni en hvilken som helst tøybleie eller engangsbleie, så sant de får grei plass inni bleien du ønsker å bruke. Husk å ta ut "engangs-boosteren" før du vasker eventuelle tøybleier. Du kan også bruke tøyinnlegg inne i en engangsbleie så lenge du husker å fjerne tøyinnlegget før du kaster engangsbleien.

Bortsett fra å optimalisere produktene ved å bruke dem til forskjellige tider på døgnet, lar bruken av forskjellige bleier deg finne gode tilpasninger. Dette bidrar til å forhindre gnidning i ett spesifikt område og bidrar dermed til å forhindre sårhet. Også å bytte mellom tøy og engangsbleier, kan være mer skånsomt for huden din og kan også være et mer økonomisk balansert alternativ.

Med alle disse alternativene er det lett å være forberedt på enhver situasjon. Eksperimenter med passform og ml-absorpsjonsgrad, og finn det som fungerer optimalt for deg i de forskjellige situasjonene.
Husk at størst mulig ml absorbsjon, ikke nødvendigvis betyr at det er den beste bleien. 

Viste du at:

Nattbleier har ofte en absorpsjonskjerne som er bredere bak samt høye lekkasjesperrer og noe ekstra polstring, som ofte gjør disse mer synlige og mindre egnet til å gå på f.eks butikken med.


Den perfekte dag-bleien?


Tips:
Tøyinnlegg kan også brukes som booster pads i engangsbleier for å øke kapasiteten


Tips:

Kjøp inn forskjellige bleie-typer til forskjellige aktiviteter,
slik at du har riktig beskyttelse til enhver tid.

Sjekk gjerne ut vårt artikkelarkiv for flere artikler. (krever innlogging)