Mange skammer seg


Skam og skyldfølelse - ikke uvanlig 

Å kjenne på en vond følelse av skam ved endt utøvelse av ABDL eller Ageplay er vanligere enn mange tror. (Mens for enkelte er skam en del av nytelsen).

Selv om ABDL eller Ageplay stort sett oppleves som en god ting og gjerne stressreduserende, er det ikke alle som sitter tilbake med en god følelse etter en "runde." Faktisk er det ikke uvanlig å kjenne på en følelse av skam rett etter utfoldelsen, spesielt om det er onani involvert, og ikke alle vet helt hva den kommer av.

Mange kan få noen følelser etterpå som nok er ganske forvirrende. Man tenker jo at man vil bli fornøyd og ha det godt etterpå, men det er ikke alle som har det sånn. Mange blir heller sittende igjen med en følelse av tomhet, tristhet eller skam. 

Har du det slik så skal du vite at du ikke er alene om disse følelsene! 

Noen får så stor skamfølelse at de kan finne på å kaste flere eller samtlige av tingene de bruker i forbindelse med  ABDL eller Ageplay. De kan gjerne kjøre i "timer" for å finne en "egnet" plass å kaste/kvitte seg med tingene sine.

Sliter du med dette anbefaler vi at du bestemmer og lover deg selv før "leken"  AT I DAG SKAL JEG IKKE GJØRE OM, KASTE ELLER FYTTE PÅ ABDL-TINGENE MINE. Husk å sette av god tid til leken slik at du unngår unødig stress!

"KEEP CALM AND CHANGE DIAPERS"

Føler seg triste 

Du har kanskje hørt at noen føler seg triste og gråter etter at de har hatt sex. Dette med skyldfølelse ved ABDL eller Ageplay henger sannsynlig sammen med  Seksualiteten til enkeltpersoner i større eller mindre grad. Dvs. at føler man skyldfølelse etter "vanlig" sex, er sannsynligheten stor for at du gjør det etter en økt med ABDL eller Ageplay også.
Her finnes det selvfølgelig forskjellige grader av følelser noen merker ingen skam eller skyldfølelse mens andre nærmest kan få noe som ligner "paranoia". Heldigvis går dette over etter litt tid, men er selvfølgelig ikke noe særlig når det først pågår.

Det kan være at sinnstilstanden du hadde før du onanerte forsterkes. Vi vet at en orgasme er en slags følelsesutladning og det kan gi en tristhetsfølelse, men også mange ganger en "godhetsfølelse"  etterpå og det er denne vi er på jakt etter og ønsker.

Noen kan oppleve at denne tristhetsfølelsen kommer og går litt uten at de vet hvorfor, mens for andre er det noe som vedvarer. For noen kan det være tegn på at noe bør endres.

I tillegg kan det være vonde erfaringer fra fortiden som gir denne følelsen, men dette er selvfølgelig veldig individuelt. Kanskje vet du hva dette er og hva som bør gjøres eller endres.

Fortsatt preges nok mange av seksuell undertrykkelse

Etter "Fifty Shades" er nok  BDSM noe  mer akseptert og noe lettere snakke om,
mens ABDL ennå mangler denne mer åpne dialogen. Dette påvirker også hvordan vi ser på oss selv og mann kan fort bli for selvkritisk.  
Måten du er oppdratt på kan også spille inn. Hvordan du ser på det du gjør har mye å si, kanskje bør du se litt annerledes på det du gjør og ikke være så opptatt av hva andre syntes eller mener.
Selv om samfunnet og kulturer har påvirkning på hvordan vi tenker og hva vi anser som normalt, kan det være lurt å være bevist på å ikke la dette styre oss i alt. Det har vært lite åpenhet rundt dette temaet, det kan oppleves som vanskelig å snakke om og da kan det være lurt å lette litt på trykket enten med en person du stoler på  eller noen likesinnede på et forum eller liggende. 

Er dette noe du sliter med kan det være lurt å gå litt i deg selv, og spør om hva som kan være årsaken. Er dette noe du har opplevd?  Er dette noe du kan forsone deg med og legge vekk slik at du slipper disse følelsene? Prøv  å finne en ramme som er så  tygg som mulig for din ABDL eller Ageplay utfoldelse og prøv å - Bare Nyte!


Bruker du bleier - "So what!".
Dette er jo helt ufarlig og ingenting å skamme seg over!

Etter utøvelse av ABDL eller Ageplay er det mange som tenker at "dette må jeg slutte med" men etter en stund kommer behovet til overflaten igjen.

 

Visste du at: 

  • Ydmykelse og skam ved for eksempel å tisse på seg er en nytelse for mange.
  • Nytelse ved ydmykelse og skam kommer i mange former og kategorier både innen ABDL, BDSM, ect.
  • For mange kan det være "pirrende" å bli "oppdaget" i bleier. dvs. at noen "kanskje" så at du hadde bleier på ute...

Ta "Bleiedansen"
Enkelte Ageplay`ere tipser om at å danse får dem i god humør.
Så da er det vel ikke noe å lure på!
Sett i gang å Danse!


Sjekk gjerne ut vårt artikkelarkiv for flere
artikler. (krever innlogging)