Litt om våre tester

Våre produkttester er basert på våre erfaringer der vi legger hovedtrykket på hvordan de forskjellige produktene  "oppleves" under vanlig bruk.

Våre tester er relativt "unike" i og med at alle tester er utført både av "Han og Henne" da under "vanlig" bruk der man kan se de forskjellige vurderingen som er gjort i testen på hvert enkelt produkt fra "Han og Henne". 
Da med "enkle" kommentarer og spesifikasjoner slik som eks. ml, tape /feste, lydnivå, størrelse, synlighet ol.
 Vi tar ikke nødvendigvis med alle de tekniske spesifikasjonene som finnes på produktet, dette for å holde det til en enkel, oversiktlig og nøytral test for begge kjønn.

Vanlige produktspesifikasjoner finnes selvfølgelig på våre produktsider under hvert enkelt produkt. Ellers finnes det flere flinke folk rundt om på nettet som kan dette å går mer i dybden av det rent tekniske.

Under testene blir det i hovedsak vektlagt og vurdert ut i fra hvordan de oppleves i det spesifikke tilfellet og omstendighetene rundt, da hvordan de fungerer til daglige gjøremål og "normal" bruk. 
Synlighet under tøy vil selvfølgelig variere med de forskjellige typer tøy som blir brukt og kroppsfasong til den som tester produktene. Vi prøver likevel å gi en mest mulig riktig beskrivelse av hvordan produktet vil kunne oppleves for den enkelte.

Får et produkt topp score (terningkast 6) av både "han og henne" kan dette produktet bli merket med vårt "Golden Top Rated" merke. Er et produktet merket, betyr det at det er av meget god kvalitet og har høy brukervennlighet.

Testing av bleier er stor "industri" og ikke noe blir overlatt til tilfeldighetene her.
"Diaper Testing International" er et av mange selskap som fines.

En av mange typer Bleietestere


I våre tester testes mer vanlige ting som feks. tape, lydnivå samt testing og vektlegging av brukervennligheten.

Sjekk gjerne ut våre tester.

Vårt "Golden Top Rated" merke. 


Sjekk gjerne ut vårt artikkelarkiv for flere artikler. (krever innlogging)