Hva er forskjellen mellom en Kink og en fetisj?

Er det en? Klart det er det, og som med alle gode ting, kan vi bruke mat til å beskrive forskjellen!

Hva er Kink?

Kink er som en tallerken full av mange forskjellige fantastiske kaker! Noen kaker har glasur eller inneholder nøtter; andre er fruktfylte eller dekket av strø. Noen kaker er og smaker helt annerledes enn  hva du hadde forventet eller til og med trodde gikk ann. Du kan være interessert i å prøve noen eller alle kakene, selv om det kanskje  bare er en bit her og en der, for å se om det er den kaken du vil ha, eller om du kanskje vil gå tilbake til en av de du vet hvordan smaker.

Hva med fetisjer?

Fetisj-tallerkenen med småkaker er mer raffinert og spesifikk! Fetisj-tallerkenen inneholder småkaker som fersk havregrynskake, rosiner som ikke er dyrket med skadelige plantevernmidler, glutenfri, uten bearbeidet sukker, ingen nøtter, ingen meieriprodukter, super spesifikke kaker helt etter ditt ønske og behov. Spesifikasjonen er smal og spesifikk fordi interessen kun vil appellere til de som krever at kakene deres skal være slik. Men det vil ikke si at du bare kan spise denne ene kaken hvis du har gluten eller nøtteallergi osv. Man antyder bare de som liker rosiner vil spise slike kaker. Imidlertid er fetisjer godt definert, omtrent som bestemte kaker du ofte har lyst på, fordi de oppfyller dine personlige preferanser og sjekklisten for en god kake.
Alle og da mener jeg alle har en perfekt kake. Noen kaker appellerer mer til bredere/altetende kakespisere, for eksempel den velprøvde sjokoladebiten eller kremkaken. Noen kaker er imidlertid kun navngitt "privat" og til spesielle anledninger. Hjelper det?


"Hva om jeg ikke liker rosiner,
men vil prøve versjonen uten meieriprodukter og nøtter?"

Det er et flott spørsmål. Du trenger ikke nøye deg med noen spesiell "kake" fordi den er mer tilgjengelig eller akseptert; Du må kanskje finne den "riktige oppskriften og bake din egen!!??."
Mange henger seg opp i etiketter eller definisjoner, noe som kan være en fin måte å hjelpe andre med å gjenkjenne deg og din kake preferanse på. Sannheten er at kaken din er det du baker inn i den og holder på din unike personlighet. Å vite at kake preferansen din er personlig tilpasset deg betyr at du ikke trenger å søke etter validering eller godkenig hvis kaken din er den rette, men det kan være lurt å finne andre med et åpent sinn som er villige til å prøve kakeoppskriften din og dele deres med deg i de rette omgivelsene.


"Hvilken kake tror du jeg er?"

Vel, la oss definere kakeetikettene bedre. For det første betyr en kink at preferansen/typen kake ikke anses som typisk eller "vanilje"- "Vanlig melk og børd". Kink trenger heller ikke alltid være en seksuell ting, behov eller lyst og definerer ikke alle som deltar. Det ligner litt på å stå i et bakeri og vente og vurder på å velge hva du skal bestille og prøve ut. Mens en fetisj betyr at kaken i seg selv er veldig spesiell, (altså vet du hva du skal bestille) det er nesten en trang og noe du ikke egentlig vil leve uten å smake på innimellom i livet ditt. Har du noen gang den følelsen at hvis du ikke har den ukentlige sjokoladekjeksen, frisk og varm ut av ovnen, føler du at du kanskje aldri blir den samme? Angående kink og denne følelsen, du er ikke alene!

Så hva med bleiekaker?

Ah ja, hvorfor er du her. ABDL står for Adult Baby/Diaper Lover og er delt inn i to grupper. Voksen baby betyr ganske enkelt: noen i en voksen alder (18+) som liker å rollespille og/eller leve som yngre en de er, mens en bleieelsker liker å ha på seg bleier for komfort, moro og sikkerhet. Du kan være den ene, eller den andre, eller alle deler på en gang! Ja jeg vet! Noen er bare mere fargesprakende enn andre... Unnskyld meg, må bare finne meg en mer fargerik bleie. Phhu! nå...  Det finnes en del personer som faktisk bytter mellom AB og DL basert på hvordan de har det og hvem de tilbringer tid med. Ageplay kan absolutt være en flytende identitet, omtrent som andre identiteter.
Aldersvariasjoner kan inkluderes om du lever som en baby på heltid og iplementerer det i livet ditt som et "livsstilsvalg" (referert til som 24/7). Deltakelse i AB,DL er en aktivitet du kan gjøre for komfort, moro eller til og med til en spesiell "frittstående" anledning. "Ageplay" er lik, men ikke begrenset til voksne babyer. I virkeligheten er Ageplay et bredt begrep som brukes for alle som spiller rollespill eller liker en yngre tankegang for leketider og karakterer.
En fin måte å forklare AB,DL-fellesskapet på er å si at noen AB,DL-kaker er glaserte sukkerkaker, og noen er blå eller grønne mens andre er rosa, og det spiller ingen rolle hvilken fargeglasur du foretrekker; kakene smaker godt alle samme. Det er helt opp til deg om du ønsker å legge til spiselig strø, dekorere kakene med bokstaver, eller til og med lage en kake av begge farger helt etter din oppskrift! Du bestemmer hvilken "etikett" eller design som passer til din polstrede bunn.
Det er en stor felles kakefest med mange like og ulike kaker. Ikke alle AB,DL er like. Gjør det det til en kink eller en fetisj? Ja. det er helt avhengig av deg og dine personlige valg.


Vær som en kake, lukt på kakene, del kakene, spis kakene. Liker du ikke kaken? Det er helt greit!
Men nå vil jeg ha en kake!

Fetisj-kaken er sammensat av nøye utvalgte ingredienser.


Hva med å prøve litt forskjellig?


Ingenting er som en skikkelig bleiekake!


Del med en god venn!

Sjekk gjerne ut vårt artikkelarkiv for flere artikler. (krever innlogging)