Hvor vanlig er ABDL på verdensbasis?


ABDL er i alle Yrker, demografi og strekker seg over hele verden.

Mange utøvere av ABDL har som andre "vanlige familier" en ellers normal livstil og karriere.
Noen utøver ABDL åpent mens andre fører en mer diskret utøvelse.
Så hvor vanlig er ABDL i verden?

ABDL er VELDIG vanlig. Hvis du er ABDL er du langt fra alene!

Hvorfor har jeg ikke hørt om ABDL før nå?

Hvis du har hørt om begrepet "evig ung", har du sannsynligvis tenkt litt, og kanskje på deg selv? Det å være "yngre" er generelt sett som en lykkelig tid i livet. Kanskje du til og med har fortalt andre barn at å være ung er en fin tid de bør sette pris på, ettersom livet har en tendens til å bli "vanskeligere" og mer komplisert med tiden. Uavhengig av kvaliteten på oppveksten prøver vi ofte å huske de gode tingene og glemmer det dårlige. De samme gode elementene gjør ABDL eller ageplay så populært som livsstilsøvelse siden den gir en mulighet til å oppleve en trygg, intim og omsorgsfull opplevelse som en gjerne forbinder med de yngre år. selv om dette ikke nødvendigvis gjelder alle som utøver ABDL. Hovedårsaken til at du kanskje aldri har hørt om ABDL før nå, er at samfunnet som helhet ikke forstår det "kompliserte" ABDL spekteret av preferanser som oftest er litt forskjellig fra person til person.

ABDL er ofte skjult fordi det er misforstått eller sett på som tabu, noe som fører til sosiale konsekvenser (frykt).

Mange ABDL -er går gjennom en stor del av livet uten å fortelle noen at de er ABDL. Det har ikke vært den store tilgjengeligheten av informasjon før internett kom for fullt at flere ABDL-ere skjønte at de var nettopp ABDL-ere i en eller annen form. Nå deles erfaringer og livstiler på internet som aldri før og det er nok letter enn noen gang tidligere å være ABDL.

Er det noen jeg kjenner som er ABDL?

Det er mulig at du jobber med en ABDL, er venner med en ABDL, eller til og med bor hos en ABDL (muligens til og med forelder til en ABDL). Følelsene av å være liten eller å bruke bleier er en betydelig stressreduksjon, og bleien er et av mange valg innen ABDL for å redusere stress og angst, og fungerer som en sunn mestringsmekanisme. Hvis du er en forelder som leser dette, og du tror at barnet ditt er ABDL, vil jeg oppfordre deg til å støtte dem og vite at de kan velge mange måter å håndtere stress på som er skadelig for deres fysiske eller psykiske helse. Bleien er ikke en skadelig metode.

Bruk av smokk, barnslige klær, klistermerker eller bamser er andre ting som også kan brukes til stressreduksjon.

Sannsynligvis, JA. Noen du kjenner er ABDL.

Et typisk oppfølgingsspørsmål å stille er: "Hvis ABDL er en så stor del av livet deres, vil de noen gang fortelle meg (deres beste venn) at ageplay eller bleier er noe de liker?"

Det korte svaret; Det er vanskelig å si. Folk vil fortelle andre mer om seg selv når de føler seg trygge på hvem de er. Kanskje de kommer til å gjøre det en gang, kanskje ikke.

Selv bestevenner holder informasjonen om at de bruker bleier eller driver Ageplay for seg selv, da ikke alle er like åpne som de tror de er. Diskusjon i offentlige og private sosiale kretser om ABDL de siste 50 årene har ikke alltid gjort godt og i noen tilfeller har det avsluttet vennskap og sunne forhold. "Hvorfor?"

Dessverre lever vi i en verden der folk er litt for opptatte av hva andre mener.
Enn å ta vare på de virkelig gode vennene.

Verden har et marked på flere milliarder for skjønnhets- og treningsprodukter som gjenspeiler "kameleontilnærmingen" til de menneskelige forbindelsene som er et resultat av menneskelig natur - Vi ønsker å kun vise vårt beste frem, selv på bekostning av gode venner og ektheten til hvem vi er, noe som sannsynligvis er langt mer interessant og kjærlig enn bildene på facebook.

Hvorfor ville noen være ABDL hvis verden ser ut til å mislike dem?

De personene som får mest sendetid i det offentlige rom med hensyn til ABDL, pleier ofte å være "fellesskapets utfallere". Målet med de fleste Tv-programmer er å skaffe seere, snarere enn å utdanne seere.

Som det sies i media, "Ingen nyheter er dårlige nyheter." Av denne grunn blir en stor del av publikum feilinformert om ABDL og ageplay.

Universelt sett er det alltid noen "råtne egg" i hvilken som helst gruppe, men jeg vil påstå at innen ABDL har man et mye rikere og til tider mer autentiske personlig liv enn det gjennomsnittlig fins i andre grupper. Du kan spørre: "Hvorfor er det slik?"

En av de mest misforståtte fordelene som ABDL har med hensyn til vennskapsdannelse og "relasjoner" er bleien. Dette "dumme objektet" til en ikke-ABDL er en av nøklene som sporer intimitet og tillit mellom andre ABDL-ere på grunn av bleiens natur og bruk, som refererer eksplisitt til sårbarhet. Sårbarhet er også årsaken til at ABDL-ere filtrerer vennskap og ABDL -forhold nøye.
Noen så nøye at det nærmest blir til det paranoide når nye vennskap skal "dannes" selv om dette er veldig individuelt og varierende i vært enkelt tilfelle. Online vennskap er en ting og noe mye skumlere er vennskap i det virkelige liv. 

ABDL har en tendens til å ha et forhold av høyere kvalitet fordi ABDL-ere har en økt medfødt forståelse av følelsesmessige behov overfor hverandre.

Hovedårsaken til at denne omsorgs forståelsen er på et ganske høyt nivå er fordi ABDL-ere lengter etter og trives med "omsorg" selv. Den viktigste fordelen med ageplay mot relasjoner er at praksisen innen omsorg blir stadig "utdannet" og forbedret. Denne kunnskapen, som ellers nok er litt utenfor andres erfaringer, kan berike ABDL-eres emosjonelle forbindelse og støtte i vennskapsrelasjoner (både mellommenneskelige og profesjonelt) betydelig.

Hvordan kan jeg la min nærmeste venn vite at jeg støtter dem som en ABDL?

Det virkelige spørsmålet er, "hvorfor vil du vite det?" eller, "Er du interessert og nysgjerrig på praksis med ageplay?". Mange finner sin tiltrekking til ABDL eller ageplay i veldig ung alder, mens noen ikke før tidlig i tjueårene på grunn av mange faktorer. Å vite om ABDL -tendensene til din beste venn har ingenting å gjøre med om de stoler på deg eller ikke. Den vakre delen om relasjoner er at langvarige relasjoner bygges over tid gjennom de minste øyeblikkene. Hvis du tilfeldigvis er i nærheten av en ABDL, vil de til slutt fortelle deg om de føler seg trygge, og om din tillit er urokkelig over en lang periode.

Å vite om vennen din er ABDL burde ikke ha noen betydning for forholdets kvalitet; hvis de føler seg komfortable i seg selv, vil de fortelle deg; eller kanskje de ikke vil.

I mange tilfeller er det ikke trygt for ABDL-ere å fortelle til "alle" andre ettersom mange foreldre eller venner kan se dette som noe som det trengs terapi til, selv om tendensene er sunne. Misforståelse kan føre til frykt og mange sårende antagelser. Det er av denne grunn mange ABDL -ere som holder preferansene sine trygge i sitt eget rom.

Sjansen er stor for at du kjenner en ABDL. : D

Så hva er det neste? Vi oppfordrer deg til å være mer åpensinnet og å være nysgjerrig i en verden av mangfold. En av de beste levereglene vi har hørt er at "Snill nysgjerrighet skaper venner." Vi kunne ikke være mer enige!!!


Sjekk gjerne ut vårt artikkelarkiv for flere artikler. (krever innlogging)  


Crinklz Aquanaut (plast)

Crinklz Aquanaut er en EU-basert premium nattbleie. De som lager Crinklz har forpliktet seg til å fylle produktene sine til randen med kvalitet og eksepsjonelle detaljer og en overflod av absorpsjon. Med søte design av Crinklz og vennene hans er Crinklz Aquanaut bleien et super godt valg for alle som ønsker førsteklasses beskyttelse med en søt vri som rett og slett er til å gå på vannet av. Den har våtindikator som gjør det enklere å sjekke når det er på tide å bytte. Crinklz bleiene er kjent for sin sikkerhet mot lekkasje, holdbarhet og komfort samt høye lekkasjesperrer. Livviddemål: Medium: 75cm - 110cm. Kapasitet: ca 4000ml Large: 110cm - 150cm. Kapasitet: ca 4200ml Antall 15 stk pr. pakke TOP RATED av DLsupply

fra kr 50,00

Crinklz FairyTale (plast)

Crinklz FairyTale er en EU-basert premium nattbleie. Crinklz Feene lever et magisk liv sammen med enhjørningene i Himmelslottet. Det sies at slottet svever på en puddersky og kan forflytte seg med et trylleslag. Da som oftest i en eksplosjon av pudder. Selv om slottet hører hjemme i Tyskland har det blitt observert så langt nord som i de Norske trollskogene. Sett deg på en av enhjørningene og ta turen til himmelslottet! Crinklz bleiene er kjent for sin sikkerhet mot lekkasje, holdbarhet og komfort samt høye lekkasjesperrer. Den har våtindikator som gjør det enklere å sjekke når det er på tide å bytte.  Livviddemål: Medium: 75cm - 110cm. Kapasitet: ca 4000ml Large: 110cm - 150cm. Kapasitet: ca 4200ml Antall 15 stk pr. pakke TOP RATED av DLsupply

fra kr 55,00

Nappy Care Cream

Natusan-Johnson Sinksalve Natusan® by Johnson's® Baby Protective Nappy Care Cream inneholder sinkoksid, og er klinisk bevist å beskytte mot årsaker til bleieeksem fra første bruk. Stellekremen hjelper med å reparere og styrke hudens naturlige beskyttelsesbarriere. Ved mye tørking og rengjøring trenger huden ekstra pleie. Kremen bidrar til å lindre og beskytte ømfintlig hud.  Kan brukes ved hvert bleieskift ved behov. Natusan By Johnson's® er allergivennlige og fri for alkohol.  Dermatologisk testet.

kr 49,00

Attends Cover-Dri 80x90cm

Attends Cover-Dri 80x90cm stol/sengebeskyttelse Brukes som underlag hvor det er risiko for urinlekkasje Stol/ sengebeskytteren har en superabsorberende kjerne og Odour Protection, noe som gir optimal lekkasjesikkerhet, tørrhet i overflaten og reduserer risikoen for ubehagelig lukt. Produktet har en myk overflate av non-woven materiale og en diskret farget bakside som er spesielt utviklet for å gi friksjon, slik at beskyttelsen ligger på plass. Putene med det spesielle sekskantede mønsteret absorberer væsken raskt, mens de korte kanalene mellom putene fordeler væsken effektivt. Lekkasje stripe rundt hele beskyttelsen reduserer risikoen for lekkasje. Bruksområder: seng, stol, rullestol, stellebord, sårbehandling ect. Størrelse: 80 x 90 cm.

fra kr 12,00

Babypudder Bedtime 500g

Johnsons Babypudder Bedtime motvirker bleieksem med sin fortryllende duft spesielt tilpasset sensitiv hud og som skånsomt absorberer overflødig fuktighet for å holde huden komfortabel. Hjelper å beskytte huden mot friksjon. Etterlater huden myk, tørr og med en deilig følelse. Formularen er utviklet for å minimere risiko for allergi. Produktet kan gi luftveisirritasjon ved inhalering. Produktet er laget av renset talkum som er nøye evaluert av vitenskapelige og medisinske eksperter. Kan med flere fordeler brukes i mange sammenhenger og inngå i stellerutinen ved bleieskift Its`a feeling you never outgrow! 500g (stor flaske) Les mer om bodypudder

kr 150,00

Blushing Baby (Plast)

Denne hel rosa bleien fra LFB er designet for å få deg til å føle deg som en bortskjemt prinsesse - enten du liker det eller ikke! Med "Baby" skrevet i front er det umulig å skjule eller å benekte det faktum at du bruker bleier! Fargene og hjerte printet kan få de tøffeste guttene og jentene i gata til å rødme og ende opp med samme farge som bleien sin. Bleien har perfekt ​​beskyttelse og balanse mellom absorberingsevne og høye lekkasjesperrer, i denne kan du føle deg trygg gjennom natten. Sterk plast som er lekkasje- og rivebestandig. Fire pålitelige tape for å kunne få en tettsittende, sikker og komfortabel passform. Ultra mykt glatt indre med en hurtigabsorberende kjerne samt elastiske benmasjetter. Livviddemål: Medium 71 - 96 cm Large 91 - 116 cm XLarge 121 - 142 cm Kapasitet: ca 5300 ml Antall: 10 stk pr. pakke Modell-type: Unisex.

fra kr 60,00

Astro Babies (Plast)

Med Astro Babies fra LFB er du klar for nye høyder! Denne bleien tar deg til stjernene på minutter! og videre på en liten tur gjennom abdl universet. Når turen til sist begynner å nærme seg slutten og det er på tide med et skift, har stjernehimmelen på bleien forsvunnet Men frykt ikke, med et bleieskift er astronauten klar for videre tur inn i universet igjen. Alle vet jo at astronauter må skifte bleier innimellom. Bleien har stjerner som våtindikator - fades when wet! "All-over print" med Astro Babies-tematrykk med TRE unike frontpaneldesign. Bleien har perfekt ​​beskyttelse og balanse mellom absorberingsevne og høye lekkasjesperrer, i denne kan du føle deg trygg gjennom natten. Sterk "klar" plast du kan stole på som er lekkasje- og rivebestandig. Fire pålitelige tape for å kunne få en tettsittende, sikker og komfortabel passform. Ultra mykt glatt indre med en hurtigabsorberende kjerne samt elastiske benmasjetter. Livviddemål: Medium 71 - 96 cm Large 91 - 116 cm XLarge 121 - 142 cm Kapasitet: ca 5300 ml Antall: 10 stk pr. pakke Modell-type: Unisex.

fra kr 60,00

Abena-Let Maxi 15x60cm

Abena-Let Maxi er Booster Pads eller innlegg fra Abena. Pustende Mange i pakken Luktnøytraliserende Kan stables i større bleier Multifunksjonell for ulike bruksområder. Bruk de i din favoritt bleie og opplev forskjellen!  Størrelse: 15x60 cm. Kapasitet: ca. 1200 ml. Antall pr. pakke 28 stk.  Les mer om Booster pads    

fra kr 22,00

Figur Smokk

Disse super fine smokkene kommer med forskjellige motiv Så her er det bare i finne en favoritt eller kanskje to? Smokkene har to hull, så huden ivaretas å får luft. Smokken har en fin glatt struktur i silikon. Med store runde komfortable kanter. Voksen størrelse. Materiale: Matkvalitets silikon. Størrelse ca: 3 x 5 x 4,75 x 6,65 cm (se bilde for alle mål) For mer info om smokker sjekk her

kr 260,00

Pullup Plastbukse - Cartoon

Cartoon plastbukse i gjennomsiktig PVC materiale. Innsydde sidesømmer, tettsittende behagelige midje- og benstrikk. Farge: Flerfarget figur motiv Husk å velg riktig livvidde. Livviddemål: Medium 61 - 111 cm Large 66 - 127 cm XLarge 71 - 142 cm XXLarge 76 - 157 cm Se også vår  veileder  for bestilling og retur av bodyer og klær. 

fra kr 340,00

Libero Sleep Tight 10

Diskre nattbleie som minner om undertøy. Bleien består av myke materialer og har en superabsorberende kjerne som gir høy lekkasjesikkerhet. Dermatologisk testet. Livvidde: ca. 50 - 91 cm (rundt 95-108 max stretch) Kapasitet: ca. 1250 ml Antall: 9 stk pr. pakke

fra kr 30,00

Smokkeholder - Jungel

Fint smokkekjede i bomullsstoff med knapper. Flerfarget bånd med apekatter, elefanter, giraffer og løver. Motiv: Jungel dyr. Kjedet er ca. 30 cm. langt.

kr 50,00

Daydreamer (plast)

Trenger du en dag der drømmene dine kan fly fritt? Da er Rearz Daydreamer det perfekte valget! Dra ut i lykke med Daydreamer! La fantasiene dine bli virkelighet med disse drømme bleiene. På en himmel malt med nyanser av rosa og blått, er det et spesielt sted hvor søte dagdrømmer går i oppfyllelse. Hvor hver eneste "littel" vil se opp og se de super myke fluffy skyene i en dans på den blå himmelen, med regnbuer som bøyer seg over horisonten, med papirfly som setter kursen mot himmelen etterfulgt av fugler som synger melodiene sine mens de flyr sikk-sakk forbi, i dette magiske riket høyt, høyt der oppe i skyene. Midt i dette fortryllende synet er seks små mus klare til å fly. Det er Daydreamer-musene;  Amelia , den modige og sanne, Scout  , den raske og ivrige, Finn , den kjærlige og lekene, Brie , den glade og morsomme, Skipper , "fest -løven" og sist men ikke minst Willow , den mykeste og den mest skye/tilbakeholdene av alle musene. Med sin supermyke "klare" plast er dette den første bleien av sitt slag som har en naturlig fuktighetsindikator. Jo mer du bruker produktet, jo mer klart/syngelig blir det. Perfekt for de som leter etter en bleie hvor man umiddelbart kan se tilstanden på bleien og når det er på tide med et skift. Daydreamer-bleien er komfort-kongen i den nye "high capacity" serien til Rearz. Med sin hittil tykkeste polstring og høyeste absorberingsevne vil denne bleien garantert glede både store og små brukere. Med en kapasitet på opptil 11 000 ml har denne bleien potensialet til å bringe deg ned på knærne. Vil du ta den helt til topps? Sett inn en Rearz booster og du har en heidundrende 13,5-liters "pute" med super høy "coziness!" Livviddemål: Medium 76 - 102 cm Large 84 - 107 cm XLarge 90 - 120 cm Kapasitet: ca 11 000ml Antall: 12 stk pr. pakke

fra kr 70,00

Bleiecover Heart

Uansett hvilken bleie du bruker, så vil du fort oppdage at et bleiecover kanskje er noe du trenger. Uten et bleicover eller en plastbukse vil det fort kunne bli mange unødvendige runder med vask og klesskift. Det ytre laget av denne trusen er et mykt tøystoff, som har en innebygd PVC truse som hindrer lekkasjer. Den innvendige trusen har også noe stretch samt innsydd strikk i toppen. Dette er utvilsomt et flott fargerikt alternativ til en vanlig PVC truse. Se bilde for størrelser. Se også vår veileder for bestilling og retur av bodyer og klær. 

fra kr 395,00

Body - Bjørn

Denne super komfortable bodyen har innsydde strik langs bena, er bredere i skrittet en de fleste vanlige bodyene vi har inne. Noe som gjør at den passer perfekt sammen med store bleier av de fleste typer.  Bodyen er romslig i størrelsene med stretch stoff og har et søtt flerfarget bjørneprint. Bodyen lukkes og åpnes med 4 metal knapper i bunnen. Se bildet for størrelser.  Medium: Bryst: 91,5 Livvidde: 95,3 Lengde: 81,3 cm Large: Bryst: 97,8 Livvidde: 96,5  Lengde: 85,1 cm XLarge: Bryst: 101,6 Livvidde: 99,1 Lengde: 86,4 cm XXLarge: Bryst: 106,7 Livvidde: 101,6 Lengde: 88,9 cm XXXLarge: Bryst: 109,2 Livvidde: 104,1 Lengde: 91,4 cm XXXXLarge: Bryst: 111,8 Livvidde: 106,7 Lengde: 92,7 cm  Materiale: Bomull & Spandex. Ermelengde: Middels kort. Farge: Flerfarget. Model type: Unisex.   Se også vår  veileder  for bestilling og retur av bodyer og klær. 

fra kr 650,00

Onesie Teddy

Onesie Teddy Pyjamas med fot er et perfekt antrekk for store og små, enten du er av den lekende typen eller bare ønsker et kose plagg til en stille og rolig dag. Materialet er køfritt og komfortabelt. Med metall knapper. Materiale : Polyester Model type: Unisex Størrelser: Se bilde. Vask: Se hvordan du vasker gjenbrukbare produkter på riktig måte, på denne siden Se også vår veileder for bestilling og retur av bodyer og klær.

fra kr 810,00

Smokker Basic

Smokker i fargene blått, grønnt og sort. Disse smokkene har to hull, så huden ivaretas å får luft. Smokken har en fin glatt struktur i silikon som er lett å holde ren. Med store runde komfortable kanter. Voksen størrelse. Materiale: Matkvalitets silikon. Størrelse ca: 3 x 5 x 4,75 x 6,65 cm For mer info om smokker sjekk her

kr 210,00

Smokk

Fine smokker i både rødt, sort og hvit. Disse smokkene har to store hull, så huden ivaretas å får luft. Smokken har en glatt struktur i silikon. Den er lett, har komfortable kanter. Voksen størrelse. Materiale: Matkvalitets silikon. Størrelse: se bilde for mål For mer info om smokker sjekk her

kr 200,00

Smokk Glassklar

Smokker i både grønn, blått og lilla. Disse smokkene har to hull, så huden ivaretas å får luft. Smokken har en fin glatt, klar struktur i silikon. Med store runde komfortable kanter. Voksen størrelse. Materiale: Matkvalitets silikon. Størrelse ca: 3 x 5 x 4,75 x 6,65 cm (se bilde for alle mål) For mer info om smokker sjekk her

kr 220,00

Always Discreet Super Night

Ute etter en diskre bleie som ligner eller ser ut som normalt undertøy? Always discreet Super Night er akkurat det. En kan bruke normale klær, selv når man opplever moderate til større lekkasjer.  Perfekt om man har en sensitiv eller overaktiv blære. Egenskaper og fordeler: * Diskre beskyttelse for sensitiv blære. * RapidDry og luktlåsbeskyttelse. * Sented/ mildt parfymert. * Doble lekkasje sperrer for effektivt å hindre lekkasjer. * Tynn trippellags kjerne. Hjelper med å trekke inn og låse bort fuktighet og lukt. * Mykt og behagelig bomullslignende stoff. *360° FormFit-design og en konturformet kjerne  Always Discreet Inkontinensbeskyttelse er dermatologisk testet. Livviddemål: Medium 70 - 100 cm Large 95 - 125 cm Kapasitet: ca 1100 ml Antall pr. pakke: Medium 9 stk Large 8 stk

fra kr 35,00

Bambo Dreamy

Nattbukse designet for å gi utmerket passform, sikkerhet og komfort. Bambo Dreamy fordeler: Nattbuksene er diskre, ekstra myke og fullt pustende Kjernen er ultra absorberende 1200ml. Fleksibelt materiale med lateksfrie benmansjetter for en komfortabel og perfekt passform Hudvennlig og sertifisert som miljøvennlig Ingen parfyme Laget av Abena. Størrelse: ca 56 - 97 cm Kapasitet: ca 1200 ml Antall pr. pakke: 10 stk

fra kr 38,00

Ninjamas Jente

Ninjamas absorberende natttruser. God lekkasjebeskyttelse hele natten QuietCloth-materiale minimerer rasling og gir diskret beskyttelse. De har 360° FormFit som gjør at linning tilpasser seg barnets mage for en diskret, komfortabel passform som undertøy. Ninjamas er dermatologisk testet Laget av Pampers Størrelse: 8-12 år (27-45 kg)  Livvidde: ca 36-70 cm Kapasitet: ca 550 ml  Antall pr. pakke: 9  

fra kr 35,00

Ninjamas Gutt

Ninjamas absorberende natttruser. God lekkasjebeskyttelse hele natten QuietCloth-materiale minimerer rasling og gir diskret beskyttelse. De har 360° FormFit som gjør at linning tilpasser seg barnets mage for en diskret, komfortabel passform som undertøy. Ninjamas er dermatologisk testet Størrelse: 8-12 år (27-45 kg) Livvidde: ca 36-70 cm Kapasitet: ca 550 ml Antall pr. pakke: 9 

fra kr 35,00