Hvor vanlig er ABDL på verdensbasis?


ABDL er i alle Yrker, demografi og strekker seg over hele verden.

Mange utøvere av ABDL har som andre "vanlige familier" en ellers normal livstil og karriere.
Noen utøver ABDL åpent mens andre fører en mer diskret utøvelse.
Så hvor vanlig er ABDL i verden?

ABDL er VELDIG vanlig. Hvis du er ABDL er du langt fra alene!

Hvorfor har jeg ikke hørt om ABDL før nå?

Hvis du har hørt om begrepet "evig ung", har du sannsynligvis tenkt litt, og kanskje på deg selv? Det å være "yngre" er generelt sett som en lykkelig tid i livet. Kanskje du til og med har fortalt andre barn at å være ung er en fin tid de bør sette pris på, ettersom livet har en tendens til å bli "vanskeligere" og mer komplisert med tiden. Uavhengig av kvaliteten på oppveksten prøver vi ofte å huske de gode tingene og glemmer det dårlige. De samme gode elementene gjør ABDL eller ageplay så populært som livsstilsøvelse siden den gir en mulighet til å oppleve en trygg, intim og omsorgsfull opplevelse som en gjerne forbinder med de yngre år. selv om dette ikke nødvendigvis gjelder alle som utøver ABDL. Hovedårsaken til at du kanskje aldri har hørt om ABDL før nå, er at samfunnet som helhet ikke forstår det "kompliserte" ABDL spekteret av preferanser som oftest er litt forskjellig fra person til person.

ABDL er ofte skjult fordi det er misforstått eller sett på som tabu, noe som fører til sosiale konsekvenser (frykt).

Mange ABDL -er går gjennom en stor del av livet uten å fortelle noen at de er ABDL. Det har ikke vært den store tilgjengeligheten av informasjon før internett kom for fullt at flere ABDL-ere skjønte at de var nettopp ABDL-ere i en eller annen form. Nå deles erfaringer og livstiler på internet som aldri før og det er nok letter enn noen gang tidligere å være ABDL.

Er det noen jeg kjenner som er ABDL?

Det er mulig at du jobber med en ABDL, er venner med en ABDL, eller til og med bor hos en ABDL (muligens til og med forelder til en ABDL). Følelsene av å være liten eller å bruke bleier er en betydelig stressreduksjon, og bleien er et av mange valg innen ABDL for å redusere stress og angst, og fungerer som en sunn mestringsmekanisme. Hvis du er en forelder som leser dette, og du tror at barnet ditt er ABDL, vil jeg oppfordre deg til å støtte dem og vite at de kan velge mange måter å håndtere stress på som er skadelig for deres fysiske eller psykiske helse. Bleien er ikke en skadelig metode.

Bruk av smokk, barnslige klær, klistermerker eller bamser er andre ting som også kan brukes til stressreduksjon.

Sannsynligvis, JA. Noen du kjenner er ABDL.

Et typisk oppfølgingsspørsmål å stille er: "Hvis ABDL er en så stor del av livet deres, vil de noen gang fortelle meg (deres beste venn) at ageplay eller bleier er noe de liker?"

Det korte svaret; Det er vanskelig å si. Folk vil fortelle andre mer om seg selv når de føler seg trygge på hvem de er. Kanskje de kommer til å gjøre det en gang, kanskje ikke.

Selv bestevenner holder informasjonen om at de bruker bleier eller driver Ageplay for seg selv, da ikke alle er like åpne som de tror de er. Diskusjon i offentlige og private sosiale kretser om ABDL de siste 50 årene har ikke alltid gjort godt og i noen tilfeller har det avsluttet vennskap og sunne forhold. "Hvorfor?"

Dessverre lever vi i en verden der folk er litt for opptatte av hva andre mener.
Enn å ta vare på de virkelig gode vennene.

Verden har et marked på flere milliarder for skjønnhets- og treningsprodukter som gjenspeiler "kameleontilnærmingen" til de menneskelige forbindelsene som er et resultat av menneskelig natur - Vi ønsker å kun vise vårt beste frem, selv på bekostning av gode venner og ektheten til hvem vi er, noe som sannsynligvis er langt mer interessant og kjærlig enn bildene på facebook.

Hvorfor ville noen være ABDL hvis verden ser ut til å mislike dem?

De personene som får mest sendetid i det offentlige rom med hensyn til ABDL, pleier ofte å være "fellesskapets utfallere". Målet med de fleste Tv-programmer er å skaffe seere, snarere enn å utdanne seere.

Som det sies i media, "Ingen nyheter er dårlige nyheter." Av denne grunn blir en stor del av publikum feilinformert om ABDL og ageplay.

Universelt sett er det alltid noen "råtne egg" i hvilken som helst gruppe, men jeg vil påstå at innen ABDL har man et mye rikere og til tider mer autentiske personlig liv enn det gjennomsnittlig fins i andre grupper. Du kan spørre: "Hvorfor er det slik?"

En av de mest misforståtte fordelene som ABDL har med hensyn til vennskapsdannelse og "relasjoner" er bleien. Dette "dumme objektet" til en ikke-ABDL er en av nøklene som sporer intimitet og tillit mellom andre ABDL-ere på grunn av bleiens natur og bruk, som refererer eksplisitt til sårbarhet. Sårbarhet er også årsaken til at ABDL-ere filtrerer vennskap og ABDL -forhold nøye.
Noen så nøye at det nærmest blir til det paranoide når nye vennskap skal "dannes" selv om dette er veldig individuelt og varierende i vært enkelt tilfelle. Online vennskap er en ting og noe mye skumlere er vennskap i det virkelige liv. 

ABDL har en tendens til å ha et forhold av høyere kvalitet fordi ABDL-ere har en økt medfødt forståelse av følelsesmessige behov overfor hverandre.

Hovedårsaken til at denne omsorgs forståelsen er på et ganske høyt nivå er fordi ABDL-ere lengter etter og trives med "omsorg" selv. Den viktigste fordelen med ageplay mot relasjoner er at praksisen innen omsorg blir stadig "utdannet" og forbedret. Denne kunnskapen, som ellers nok er litt utenfor andres erfaringer, kan berike ABDL-eres emosjonelle forbindelse og støtte i vennskapsrelasjoner (både mellommenneskelige og profesjonelt) betydelig.

Hvordan kan jeg la min nærmeste venn vite at jeg støtter dem som en ABDL?

Det virkelige spørsmålet er, "hvorfor vil du vite det?" eller, "Er du interessert og nysgjerrig på praksis med ageplay?". Mange finner sin tiltrekking til ABDL eller ageplay i veldig ung alder, mens noen ikke før tidlig i tjueårene på grunn av mange faktorer. Å vite om ABDL -tendensene til din beste venn har ingenting å gjøre med om de stoler på deg eller ikke. Den vakre delen om relasjoner er at langvarige relasjoner bygges over tid gjennom de minste øyeblikkene. Hvis du tilfeldigvis er i nærheten av en ABDL, vil de til slutt fortelle deg om de føler seg trygge, og om din tillit er urokkelig over en lang periode.

Å vite om vennen din er ABDL burde ikke ha noen betydning for forholdets kvalitet; hvis de føler seg komfortable i seg selv, vil de fortelle deg; eller kanskje de ikke vil.

I mange tilfeller er det ikke trygt for ABDL-ere å fortelle til "alle" andre ettersom mange foreldre eller venner kan se dette som noe som det trengs terapi til, selv om tendensene er sunne. Misforståelse kan føre til frykt og mange sårende antagelser. Det er av denne grunn mange ABDL -ere som holder preferansene sine trygge i sitt eget rom.

Sjansen er stor for at du kjenner en ABDL. : D

Så hva er det neste? Vi oppfordrer deg til å være mer åpensinnet og å være nysgjerrig i en verden av mangfold. En av de beste levereglene vi har hørt er at "Snill nysgjerrighet skaper venner." Vi kunne ikke være mer enige!!!


Sjekk gjerne ut vårt artikkelarkiv for flere artikler. (krever innlogging)  


Comfy Pants PVC

Comfy pants pvc fra Haian med ben. Her er det god plass til større bleier eller bind. Buksen har varmesveisede sømmer, ekstra lange ben, elastiske benmansjetter og livvidde. Farge: Hvit  Husk å velg riktig Livvidde. Livviddemål: Medium 72 - 108 cm Large 80 - 120 cm XLarge 100 - 130 cm XXLarge 100 - 152 cm

fra kr 440,00

Tykables Waddler

Tykables Waddler med det "klassiske" Tykables trykket! Bleien har Active Littles Grips™, hook and loop -  borrelåsfeste, ekstra høye lekkasjesperrer, elastisk livviddebånd foran og bak. Print som "forsvinner" - Fades When Wet. Disse har også et ekstra stort oppsamlings lag i bunnen for å holde huden tørr mellom skiftene. Print av Lion, Tiger og Bear - La Larry, Tom og Brett hjelpe deg å sove i disse tykke, super absorberende, myke og gode bleiene. Livviddemål: Medium 71 - 91 cm Large 91 - 122 cm XLarge 122 - 142 cm Kapasitet: ca 7000 ml Antall 10 stk pr. pakke 

fra kr 65,00

Tøy Smekke - Kjæledyr

Dette er en praktisk tøy smekke for voksne, som beskytter klærne mot søl og flekker. De er lette å bruke, med to knapper for å kunne justere åpningen rundt halsen. Smekken fungerer som et ekstra beskyttende lag mot væsker og søl samtidig som de er super søte. Størelse: ca. 27x39 cm Sjekk ut vår  vaskeveilderer  for vask. 

kr 350,00

Tøy Smekke - Bunny

Dette er en praktisk tøy smekke for voksne, som beskytter klærne mot søl og flekker. De er lette å bruke, med to knapper for å kunne justere åpningen rundt halsen. Smekken fungerer som et ekstra beskyttende lag mot væsker og søl samtidig som de er super søte. Størelse: ca. 27x39 cm Sjekk ut vår  vaskeveilderer  for vask. 

kr 350,00

Pullup Plastbukse - Sky Unicorn

Sky Unicorn plastbukse i hardt PVC materiale. Pullups plastbukse som holder alt på plass med fine farger. Varmesveisede sidesømmer, tettsittende behagelige midje- og benstrikk for en svært effektiv fuktsperre. Farge: Lett blå - Flerfarget motiv Husk å velg riktig livvidde. Livviddemål: Medium 58 - 94 cm Large 64 - 104 cm XLarge 72 - 114 cm XXLarge 78 - 128 cm Se også vår  veileder  for bestilling og retur av bodyer og klær. 

fra kr 340,00

Pullup Plastbukse - Pink Unicorn

Pink Unicorn plastbukse i hardt PVC materiale. Pullups plastbukse som holder alt på plass med fine farger. Varmesveisede sidesømmer, tettsittende behagelige midje- og benstrikk for en svært effektiv fuktsperre. Farge: Lett rosa - Flerfarget motiv Husk å velg riktig livvidde. Livviddemål: Medium 58 - 94 cm Large 64 - 104 cm XLarge 72 - 114 cm XXLarge 78 - 128 cm Se også vår  veileder  for bestilling og retur av bodyer og klær. 

fra kr 340,00

Body Pastel Sky

Pastel Sky kvalitetsbody fra LittleForBig Produsert i høykvalitets stretch-fit bomullsstoff for best mulig passform uansett kroppsfasong. Med 3 stk knapper og åpning i bunnen. Vi har prøvd flere typer bodyer og det finnes mange gode alternativer på markedet. Men LittleForBig kommer i en klasse for seg etter vår oppfatning. LittleForBig bodyene på DLsupply har fått topp score av både han og henne. Se bildet for størrelser. Materiale: Bomull & elastan. Ermelengde: Korte ermer. Farge: Lys-Rosa, blå, gul og hvit. Model type: Unisex. Se også vår veileder for bestilling og retur av bodyer og klær. 

fra kr 520,00

Rectangular Pad Maxi+ Plast

Rektangulære innlegg/pads med plast bakside. Disse er perfekte som innlegg til både bleiesnipp og plastbukse, da væsken  ikke trekker igjennom den plastrede undersiden/baksiden. Kommer med en praktisk selvklebende stripe/tape som forhindrer forskyvning. Samt har en plast kant som går litt utover og rundt den absorberende kjernen. Størrelse: 60 x 15 cm Kapasitet ca: 1050 ml.

fra kr 22,00

Lil Squirts Splash

Lil Squirts Splash tåler en sprut! Vi elsker sommeren og tiden man drar på stranden! Når du ikke tar kanonkula eller rir på, eller kanskje under bølgene i vannet, vil disse supre bleiene garantert holde deg fin og tørr mens du spiller volleyball, jobber på strand-slottet ditt eller bare tar det med ro i solen hjemme. Bli med Lucy the Bunny, Arnold the Dog, Onyx the Tiger, Gus the Otter og Autumn the Bear mens de viser deg hvordan du kan ha det gøy i solen!  Livviddemål: Medium 76 - 102 cm Large     84 - 107 cm XLarge  90 - 120 cm Kapasitet: ca 4600 ml Antall 12 stk pr. pakke

fra kr 52,00

Strømpebukse - Hvit

Hvite strømpebukser med super stretch! Denne strømpebuksen er fin til "vanlig hverdagsbruk" samtidig som den kan hjelpe til med å holde både innlegg og bleier på plass. Strømpebuksen har hele 120 Denier. Som gjør at den er av god kvalitet og høy fargetetthet.   Farge: Hvit Størrelse: One-fit (70-140 kg) Fargetetthet: 120 Denier (Strømpebukser på rundt 10 denier er for eksempel tynnere og mer gjennomsiktige enn strømpebukser på rundt 60 denier.) Sjekk gjerne ut vår vaske veileder  for klær. 

kr 325,00

Boys and Girls Briefs

Boys and Girls DDLG Briefs Briefs eller Abdl/ddlg truser som passer han og henne. Store i snitt og størrelse for å kunne passe sammen med bleier. Materiale: polyester & elastan. Farge: Flerfarget. Farge velges i rullegardinet. Model type: One-fits-all. (Waist stretching ca 70-122 cm)

kr 120,00

Anime sokker

Høye sokker i rosa og blått. Laget av polyester og spandex som er myk mot huden og strekker seg for å passe mange kroppstyper. Materiale: polyester & spandex.  Lengde ca 67 cm (rundt 47-52 cm ved bruk) Bredde ca 9 cm Størrelse: One-fit.

kr 120,00

Lekematte Soft Floor Active

Lekematten Soft Floor Active sikrer et pent, mykt underlag for lek og moro! Med sine myke, kvadratiske puslebiter settes mattene fra Abilica sammen i ønsket farge mønster til en perfekt matte for både store og små. Slik kan leken begynne rett etter legging. Da på et underlag som er designet med tanke på å unngå skade samtidig som de har pene print og farger.  De er også uten ammoniakk og er luktfrie.  Størrelse: 32 x 32 x 1 cm per rute. Totalt 9 ruter. pr. pak. Symbolene kan tas ut. (se bilde) CE-godkjent. 

kr 220,00

Baseball Caps Blå

Super fin baseball caps med ABDL motiv. Turkis/blå - flerfarget med ABDL print Justerbar stropp med metall-lås "Snaplås" Materiale: Bomull One fits all

kr 410,00

Body Bedtime

Bedtime kvalitetsbody fra LittleForBig Produsert i høykvalitets stretch-fit bomullsstoff for best mulig passform uansett kroppsfasong. Med 3 stk knapper og åpning i bunnen. Vi har prøvd flere typer bodyer og det finnes mange gode alternativer på markedet. Men LittleForBig kommer i en klasse for seg etter vår oppfatning. LittleForBig bodyene på DLsupply har fått topp score av både han og henne. Se bildet for størrelser. Materiale: Bomull & elastan. Ermelengde: Korte ermer. Farge: Blå, gul og hvit. Model type: Unisex. Se også vår veileder for bestilling og retur av bodyer og klær. 

fra kr 520,00

Forma-care X-PLUS M-4 (plast)

Forma-care X-PLUS M-4 er anatomisk utformet og utviklet for svært tung inkontinens. Det ytre laget består av en elastisk og tett plastfolie med våtindikator. Bleiens unike kjerne garanterer rask og god oppsugingsevne som minimerer muligheten for lekkasje. Den myke innvendige overflaten bidrar til høyeste grad av komfort, samtidig som de vannavvisende lekkasjesprerrene gir økt sikkerhet og begrenset risiko for at bleien lekker i sidene. Bleien fikseres og holdes på plass ved hjelp av 4 sterke tape. Forma-care X-PLUS M-4 spesielt godt egnet ved tung inkontinens, som natt-bleie eller hvor det trengs beskyttelse for svert tung inkontinens. Livviddemål: Medium 75-110 cm Farge: Lyseblå - Lys turkis Kapasitet ca.: 4.500 ml Antall: 18 stk pr. pakke

fra kr 50,00

Forma-care X-PLUS L-4 (plast)

Forma-care X-PLUS L-4 er anatomisk utformet og utviklet for svært tung inkontinens. Det ytre laget består av en elastisk og tett plastfolie med våtindikator. Bleiens unike kjerne garanterer rask og god oppsugingsevne som minimerer muligheten for lekkasje. Den myke innvendige overflaten bidrar til høyeste grad av komfort, samtidig som de vannavvisende lekkasjesprerrene gir økt sikkerhet og begrenset risiko for at bleien lekker i sidene. Bleien fikseres og holdes på plass ved hjelp av 4 sterke tape. Forma-care X-PLUS L-4 spesielt godt egnet ved tung inkontinens, som natt-bleie eller hvor det trengs beskyttelse for svert tung inkontinens. Livviddemål: Medium 110-150 cm Farge: Grønn - Lys grønn Kapasitet ca.: 4.800 ml Antall: 16 stk pr. pakke

fra kr 55,00

Easy Slip

Easy Slip serien er alt-i-et bleier som er beregnet ved moderat til tung inkontinens. Easy Slip - serien er perfekt til dagen, natten eller når du trenger en tynn diskre hverdagshelt som beskytter og ivaretar dine behov. Et mer økonomivennlig alternativ med hele 25 bleier pr pakke (- M). Bleien er anatomisk utformet samt det ytre laget består av en myk, elastisk og tett plastfolie som forhindrer utviklingen av lukt. Passer godt sammen med de fleste typer boostere. Easy Slip er perfekte til små helter som skifter regelmessig.  Bleiens spesielle kjerne garanterer for rask og god oppsugingsevne, som minimerer muligheten for lekkasje foran og bak. Den myke innvendige overflaten bidrar til høyeste grad av komfort, samtidig som de vannavvisende lekkasjesprerrene gir økt sikkerhet og begrenset risiko for at bleien lekker i sidene. Ute etter nattbeskyttelse? Medium og Large kommer med lett natt-beskyttelse. (ekstra beskyttelse bak) "Easy slip it`s easy and affordable" Farge: Hvit Livviddemål: Small 50 - 90 cm Medium 80 - 110 cm Large 110 - 150 cm XLarge 130 - 170 cm Kapasitet: Small: ca 1800 ml Medium: ca 2900 ml Large: ca 3100 ml XLarge: ca 3300 ml Antall pr. pakke: Small 25 stk Medium 25 stk Large 20 stk XLarge 20 stk (Se bilde for info)

fra kr 40,00

MegaMax Tie-Dye

Klar for en fargerik dag!? Bleien MegaMax Tie-Dye fra NorthShore er en fargerik og etterspurt bleie som er høyt verdsatt av inkontinent så vell som innen AB,DL. Med sine 6500 ml. kapasitet og relativt høye lekkasje-sperrer sikrer denne bleien flere timer uten at en trenger å tenke på skift.  Det glatte ytre av poly-plast er sterkt, motvirker "henging" og lukt, selv ved full kapasitet. Den ekstra store kjernen gir max dekning, både foran og bak. Den kraftige tapen kan justeres flere ganger. Bleien har også stor landingssone for tapene som sikrer at de holdes på plass. Forbedrede dimensjoner gir bedre passform og lekkasjebeskyttelse for flere typer kroppsformer.  "Choose a colorful day!" Livviddemål: Small      61 - 86 cm Medium  80 - 110 cm Large      100 - 140 cm XLarge   125 - 155 cm Kapasitet: ca 6500 ml Antall 10 stk pr. pakke

fra kr 55,00

TENA Fix Truse

Undertøyslignende fikseringstruse med ben for utmerket komfort og passform. TENA Fix holder på plass bleier og bind uten at trusen føles stram rundt lårene. TENA Fix Truser er behagelige truser som hjelper til med å holde større inkontinens produkter på plass samtidig som de utjevner synlige linjer og på den måten gjør inkontinens produktene mer diskre.  Trusen er uten sømmer for å redusere trykkpunkter. Vaskes på 60 grader, og kan vaskes opptil 50 ganger uten å miste fasongen. Kan tørkes forsiktig i tørketrommel. Kan brukes av både kvinner og menn.  Størrelser: Medium: 70-90 cm. Large: 85-110 cm. XL: 100-120 cm Laget av 96 % polyester og 4 % elastan.

kr 52,00

Attends Slip Classic

Attends Slip Classic er en alt-i-ett-bleie for tung urin- og eller avføringsinkoninens. Justerbart fikseringssystem med fire taper sikrer at produktet holdes på plass. Elastisk livviddebånd for bedre passform.Våtindikator skifter farge fra gul til blå når produktet bør skiftes. Bleien har Plast bakside/utside. Størrelser: Medium: 80 -150 cm (15 stk pr. pakke) Large: 115-150 cm (15 stk pr. pakke) XL: 150-175 CM (15 stk pr. pakke) Kapasitet ca: 3780 ml

fra kr 40,00

Dino

Dino er klar til nye eventyr! Han liker seg i sengen, ryggsekken, skrivebordet og på hyllen med den gode utsikten. Men aller best sammen med deg! Størrelse: Største høyde 22 cm. Største bredde 25 cm (m. hale)

kr 205,00

Crinklz Buccaneer (plast)

Crinklz Buccaneer er en EU-basert premium nattbleie. Crinklz Buccaneer er frittstående Pirater som gjør akkurat som de vil når de vil! De holder vanligvis til i karibiske hav, men er blitt observert så langt nord som i Nordsjøen og ser ut til å trives godt langs Sørlandskysten i sommerhalvåret. Skal du mønstre på? Vær forberedt for her blir det sjøslag og våte pirater!   Crinklz bleiene er kjent for sin sikkerhet mot lekkasje, holdbarhet og komfort samt høye lekkasjesperrer. Den har våtindikator som gjør det enklere å sjekke når det er på tide å bytte.  Livviddemål: Medium: 75cm - 110cm. Kapasitet: ca 4000ml Large: 110cm - 150cm. Kapasitet: ca 4200ml Antall 15 stk pr. pakke TOP RATED av DLsupply

fra kr 55,00

Crinklz FairyTale (plast)

Crinklz FairyTale er en EU-basert premium nattbleie. Crinklz Feene lever et magisk liv sammen med enhjørningene i Himmelslottet. Det sies at slottet svever på en puddersky og kan forflytte seg med et trylleslag. Da som oftest i en eksplosjon av pudder. Selv om slottet hører hjemme i Tyskland har det blitt observert så langt nord som i de Norske trollskogene. Sett deg på en av enhjørningene og ta turen til himmelslottet! Crinklz bleiene er kjent for sin sikkerhet mot lekkasje, holdbarhet og komfort samt høye lekkasjesperrer. Den har våtindikator som gjør det enklere å sjekke når det er på tide å bytte.  Livviddemål: Medium: 75cm - 110cm. Kapasitet: ca 4000ml Large: 110cm - 150cm. Kapasitet: ca 4200ml Antall 15 stk pr. pakke TOP RATED av DLsupply

fra kr 55,00