Hvor vanlig er ABDL på verdensbasis?


ABDL er i de aller fleste Yrker, demografi og strekker seg over hele verden.

Mange utøvere av ABDL har som andre "vanlige familier" en ellers normal livstil og karriere.
Noen utøver ABDL åpent mens andre fører en mer diskret utøvelse.
Så hvor vanlig er ABDL i verden?

ABDL er VELDIG vanlig. Hvis du er ABDL er du langt fra alene!

Hvorfor har jeg ikke hørt om ABDL før nå?

Hvis du har hørt om begrepet "evig ung", har du sannsynligvis tenkt litt, og kanskje på deg selv? Det å være "yngre" er generelt sett som en lykkelig tid i livet. Kanskje du til og med har fortalt andre barn at å være ung er en fin tid de bør sette pris på, ettersom livet har en tendens til å bli "vanskeligere" og mer komplisert med tiden. Uavhengig av kvaliteten på oppveksten prøver vi ofte å huske de gode tingene og glemmer det dårlige. De samme gode elementene gjør ABDL eller ageplay så populært som livsstilsøvelse siden den gir en mulighet til å oppleve en trygg, intim og omsorgsfull opplevelse som en gjerne forbinder med de yngre år. selv om dette ikke nødvendigvis gjelder alle som utøver ABDL. Hovedårsaken til at du kanskje aldri har hørt om ABDL før nå, er at samfunnet som helhet ikke forstår det "kompliserte" ABDL spekteret av preferanser som oftest er litt forskjellig fra person til person.

ABDL er ofte skjult fordi det er misforstått eller sett på som tabu, noe som fører til sosiale konsekvenser (frykt).

Mange ABDL -er går gjennom en stor del av livet uten å fortelle noen at de er ABDL. Det har ikke vært den store tilgjengeligheten av informasjon før internett kom for fullt at flere ABDL-ere skjønte at de var nettopp ABDL-ere i en eller annen form. Nå deles erfaringer og livstiler på internet som aldri før og det er nok letter enn noen gang tidligere å være ABDL.

Er det noen jeg kjenner som er ABDL?

Det er mulig at du jobber med en ABDL, er venner med en ABDL, eller til og med bor hos en ABDL (muligens til og med forelder til en ABDL). Følelsene av å være liten eller å bruke bleier er en betydelig stressreduksjon, og bleien er et av mange valg innen ABDL for å redusere stress og angst, og fungerer som en sunn mestringsmekanisme. Hvis du er en forelder som leser dette, og du tror at barnet ditt er ABDL, vil jeg oppfordre deg til å støtte dem og vite at de kan velge mange måter å håndtere stress på som er skadelig for deres fysiske eller psykiske helse. Bleien er ikke en skadelig metode.

Bruk av smokk, barnslige klær, klistermerker eller bamser er andre ting som også kan brukes til stressreduksjon.

Sannsynligvis, JA. Noen du kjenner er ABDL.

Et typisk oppfølgingsspørsmål å stille er: "Hvis ABDL er en så stor del av livet deres, vil de noen gang fortelle meg (deres beste venn) at ageplay eller bleier er noe de liker?"

Det korte svaret; Det er vanskelig å si. Folk vil fortelle andre mer om seg selv når de føler seg trygge på hvem de er. Kanskje de kommer til å gjøre det en gang, kanskje ikke.

Selv bestevenner holder informasjonen om at de bruker bleier eller driver Ageplay for seg selv, da ikke alle er like åpne som de tror de er. Diskusjon i offentlige og private sosiale kretser om ABDL de siste 50 årene har ikke alltid gjort godt og i noen tilfeller har det avsluttet vennskap og sunne forhold. "Hvorfor?"

Dessverre lever vi i en verden der folk er litt for opptatte av hva andre mener.
Enn å ta vare på de virkelig gode vennene.

Verden har et marked på flere milliarder for skjønnhets- og treningsprodukter som gjenspeiler "kameleontilnærmingen" til de menneskelige forbindelsene som er et resultat av menneskelig natur - Vi ønsker å kun vise vårt beste frem, selv på bekostning av gode venner og ektheten til hvem vi er, noe som sannsynligvis er langt mer interessant og kjærlig enn bildene på facebook.

Hvorfor ville noen være ABDL hvis verden ser ut til å mislike dem?

De personene som får mest sendetid i det offentlige rom med hensyn til ABDL, pleier ofte å være "fellesskapets utfallere". Målet med de fleste Tv-programmer er å skaffe seere, snarere enn å utdanne seere.

Som det sies i media, "Ingen nyheter er dårlige nyheter." Av denne grunn blir en stor del av publikum feilinformert om ABDL og ageplay.

Universelt sett er det alltid noen "råtne egg" i hvilken som helst gruppe, men jeg vil påstå at innen ABDL har man et mye rikere og til tider mer autentiske personlig liv enn det gjennomsnittlig fins i andre grupper. Du kan spørre: "Hvorfor er det slik?"

En av de mest misforståtte fordelene som ABDL har med hensyn til vennskapsdannelse og "relasjoner" er bleien. Dette "dumme objektet" til en ikke-ABDL er en av nøklene som sporer intimitet og tillit mellom andre ABDL-ere på grunn av bleiens natur og bruk, som refererer eksplisitt til sårbarhet. Sårbarhet er også årsaken til at ABDL-ere filtrerer vennskap og ABDL -forhold nøye.
Noen så nøye at det nærmest blir til det paranoide når nye vennskap skal "dannes" selv om dette er veldig individuelt og varierende i vært enkelt tilfelle. Online vennskap er en ting og noe mye skumlere er vennskap i det virkelige liv. 

ABDL har en tendens til å ha et forhold av høyere kvalitet fordi ABDL-ere har en økt medfødt forståelse av følelsesmessige behov overfor hverandre.

Hovedårsaken til at denne omsorgs forståelsen er på et ganske høyt nivå er fordi ABDL-ere lengter etter og trives med "omsorg" selv. Den viktigste fordelen med ageplay mot relasjoner er at praksisen innen omsorg blir stadig "utdannet" og forbedret. Denne kunnskapen, som ellers nok er litt utenfor andres erfaringer, kan berike ABDL-eres emosjonelle forbindelse og støtte i vennskapsrelasjoner (både mellommenneskelige og profesjonelt) betydelig.

Hvordan kan jeg la min nærmeste venn vite at jeg støtter dem som en ABDL?

Det virkelige spørsmålet er, "hvorfor vil du vite det?" eller, "Er du interessert og nysgjerrig på praksis med ageplay?". Mange finner sin tiltrekking til ABDL eller ageplay i veldig ung alder, mens noen ikke før tidlig i tjueårene på grunn av mange faktorer. Å vite om ABDL -tendensene til din beste venn har ingenting å gjøre med om de stoler på deg eller ikke. Den vakre delen om relasjoner er at langvarige relasjoner bygges over tid gjennom de minste øyeblikkene. Hvis du tilfeldigvis er i nærheten av en ABDL, vil de til slutt fortelle deg om de føler seg trygge, og om din tillit er urokkelig over en lang periode.

Å vite om vennen din er ABDL burde ikke ha noen betydning for forholdets kvalitet; hvis de føler seg komfortable i seg selv, vil de fortelle deg; eller kanskje de ikke vil.

I mange tilfeller er det ikke trygt for ABDL-ere å fortelle til "alle" andre ettersom mange foreldre eller venner kan se dette som noe som det trengs terapi til, selv om tendensene er sunne. Misforståelse kan føre til frykt og mange sårende antagelser. Det er av denne grunn mange ABDL -ere som holder preferansene sine trygge i sitt eget rom.

Sjansen er stor for at du kjenner en ABDL. : D

Så hva er det neste? Vi oppfordrer deg til å være mer åpensinnet og å være nysgjerrig i en verden av mangfold. En av de beste levereglene vi har hørt er at "Snill nysgjerrighet skaper venner." Vi kunne ikke være mer enige!!!


Sjekk gjerne ut vårt artikkelarkiv for flere artikler. (krever innlogging)  


InControl BeDry Night (plast)

InControl BeDry Night er laget med kjærlighet, omsorg og innovasjon, og er den ultimate bleien for å holde deg tørr hele natten igjennom. Opplev et nytt nivå av absorberende komfort og friskhet med den revolusjonerende "Whiff-X-teknologi   , a powerful hypoallergenic triple-action core" som låser inne veske og holder deg tørr, nøytraliserer lukt under og etter bruk, samt bekjemper bakterie dannelse, for en sunnere hud. Bleien har en verdensledende suge evne med over hele 12 liters kapasitet! BeDry Night har sterke tape fester med "hook and loop" for å holde alt tett og sikkert natten gjennom. Den forsterkede landingssonen, kombinert med en "lett-å-bruke festeguide", sikrer den en perfekt passform for hvert bleieskift. BeDry Night er etter år med omfattende forskning, testing, analyse og tilbakemeldinger blitt verdens mest absorberende engangsbleie for voksne frem til i dag. Bleien arver og kombinerer de beste egenskapene fra våre forskjellige serier av engangsbleier som er høyt ansett av brukere over hele verden. Ved å utnytte vår mest populære og sikre plastbakside, vårt lynraske absorpsjonssystem (-SAP.) og den lukt eliminerende Whiff-X-kjernen, gir denne blandingen av funksjoner komfort og trygghet som aldri før. Prøv forskjellen! Livviddemål : Medium 76 - 102 cm Large 84 - 107 cm XLarge 90 - 120 cm Kapasitet: ca 12000 ml Antall 12 stk pr. pakke

fra kr 68,00

Tena Slip Ultima (bomull)

Tena Slip Ultima (bomull), selges stykkevis. Da i kvantum på 5 stk, 10 stk, eller 12 stk enkelt eksemplarer. Tena Slip Ultima er en alt-i-ett bleie, ideell for tyngre behov og ved bruk om natten. Ultima har en noe lengre kjerne som forbedrer dens evne til å absorbere og låse inn væske, noe som bidrar til å redusere risikoen for lekkasjer. Denne pustende utgaven har et bomulls lignende non-woven ytre, som forbedrer komforten og hjelper huden å puste. Ultima bleien er en dråpe større en søster-utgaven Maxi. Denne PROskin Slip utgaven av Ultima har de nye "Multi-Fixation tapene med borrelås" som forenkler tilpasning og skift av bleien. Tapene kan enkelt festes på nytt og justeres for den ultimate komforten og sikkerheten. Bleien har en våtindikator som viser når det er på tide å skifte. TENA Slip Ultima med FeelDry Advanced™ og sin svært absorberende kjerne er passende for plutselig og full tømming av blære eller tarm, så vel som natt-bleie. Kvantum: Forpakning: 5, 10, 12 stk enkelt eksemplarer. (Minimums kvantum 5 stk enkelt eksemplarer)  Livviddemål: Medium: 73 cm - 122 cm Large: 92 cm - 144 cm Kapasitet:  Ca. 4000 ml 

fra kr 130,00

TENA Våtservietter

Store våtservietter fra Tena utformet for voksne, til bruk for vask ved bytte av inkontinens produkter. 3-i-1 våtservietter som både rengjør, gjenoppbygger og beskytter. Anbefales hovedsakelig ved hyppig intimvask og ved fjerning av sinksalve, men kan også brukes til stell av hele kroppen. Praktisk åpning på pakken - ta ut en og en av gangen. Mild frisk duft. Innholder 48 stk. våtservietter pr. pak. 30x20 cm.

kr 85,00

Libero våtserviett

Plastfrie og uparfymerte våtservietter (64 stk) er milde, skånsomme og egnet for følsom hud.  Serviettene rengjør og fukter under bleieskift, og inneholder nordisk rapsolje som er rik på E-vitamin.  Serviettene er Svanemerket og anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund. Størrelse: ca. 16x22 cm

kr 45,00

Abena våtservietter m/lokk

Våtserviett ABENA 20x18 m/lokk (80) er et praktisk alternativ til såpe og vann, skånsom mot huden, og fjerner svette salter og kroppslukt. Disse klutene er en del av Abena's Wash without Water-serie. Er egnet for vask ved inkontinens. Med lokk for åpne/lukke funksjon. Størrelse: 20x18cm - 80 stk. Hygienisk og tidsbesparende løsning Praktisk alternativ til såpe og vann Uten parabener Parfymefri Nordic Swan-sertifisert Dermatologisk testet

kr 62,00

Attends vaskeserviett

Attends Professional Care Wet Wipes (80) er lett fuktige vaskeservietter utviklet for enkel rengjøring av kroppen. Uten parfyme, spesielt utviklet for sensitiv hud. Forpakning med lokk som hindrer serviettene i å tørke ut. Dermatologisk testet. Størrelsen på vaskeservietten er 20x18 cm. 

kr 78,00

Tena Body Cream 150ml (scented)

Tena Body Cream med vitamin E er en rik fuktighetsbevarende hudkrem med duft som gjør huden myk og smidig. Godt egnet for tørr og sensitiv hud, trekker lett inn i huden. Kan brukes på hele kroppen, for daglig pleie. Mildt parfymert.  Rik/fyldig krem. Svanemerket.

kr 68,00

Tena Barrierekrem

Tena barrierekrem 150ml er en krembarriere som er vannavstøtende og transparent. Barrieren hindrer effektivt huden i trekke til seg urin og avførings vesker. Ideell ved avførings inkontinens og diareplager, samt for hud som viser tidlige tegn på rødhet og irritasjon i forbindelse med lekkasjer. Skånsom beskyttende film barriere som består av glyserin, rapsolje og E-vitamin. Påføres med sirklende håndbevegelser i tynne lag. Vaskes av med Tena Wet Wipes. Uten parfyme.

kr 70,00

Tøybleie H-L Train

Tøybleie H-L er en lommebleie med "Hook and Loop"! Med et indre av microfleece og en glatt ytterside av TPU er denne bleien en allrounder. Justering av livvidde skjer sømløst med borrelåsen.  Bleien kan vaskes og gjenbrukes flere ganger. Med supplering av forskjellige innlegg kan denne bleien fint kunne brukes i mange sammenhenger,  samt til flere typer og grader av inkontinens. Innlegg: Selges separat. Innsatser, innlegg og eller våre  booster pads  kan brukes inni tøybleien. Til Hook and Loop bleiene anbefaler vi bruk av 2 innlegg samtidig - Tøyinnlegg nr. 4 . Du kan selvfølgelig også kombinere med flere av våre innleggstyper etter ønske.  Vask: Se hvordan du vasker gjenbrukbare produkter på riktig måte, på  denne siden Ny på bruk av tøybleier? Sjekk ut siden -  Slik bruker du tøybleier Størrelse : One-fit - Med Borrelås Livvidde ca. størrelse i cm fra: 68 - 129. (max stretch 140) (bleiens største lengde ca. 76 cm.) Vi anbefaler alle å ha 2-3 Tøyinnlegg til hver tøybleie. - Av hygienehensyn dekkes ikke dette produktet av vår angrerett etter at du har åpnet forpakningen. Se også vår  Veileder  for bestilling og retur av bodyer og klær.

kr 450,00

Tøybleie H-L Rosa

Tøybleie H-L er en lommebleie med "Hook and Loop"! Med et indre av microfleece og en glatt ytterside av TPU er denne bleien en allrounder. Justering av livvidde skjer sømløst med borrelåsen.  Bleien kan vaskes og gjenbrukes flere ganger. Med supplering av forskjellige innlegg kan denne bleien fint kunne brukes i mange sammenhenger,  samt til flere typer og grader av inkontinens. Innlegg: Selges separat. Innsatser, innlegg og eller våre  booster pads  kan brukes inni tøybleien. Til Hook and Loop bleiene anbefaler vi bruk av 2 innlegg samtidig -  Tøyinnlegg nr. 4 . Du kan selvfølgelig også kombinere med flere av våre innleggstyper etter ønske.  Vask: Se hvordan du vasker gjenbrukbare produkter på riktig måte, på  denne siden Ny på bruk av tøybleier? Sjekk ut siden -  Slik bruker du tøybleier Størrelse : One-fit - Med Borrelås Livvidde ca. størrelse i cm fra: 68 - 129. (max stretch 140) (bleiens største lengde ca. 76 cm.) Vi anbefaler alle å ha 2-3 Tøyinnlegg til hver tøybleie. - Av hygienehensyn dekkes ikke dette produktet av vår angrerett etter at du har åpnet forpakningen. Se også vår  Veileder  for bestilling og retur av bodyer og klær.

kr 450,00

Stemware Sippy Cup

Stemware Sippy Cup  Ekstra lett, tilpasset så den er enkel og god å holde. Med drikketut som er lekkasje beskyttende. Fargetilgjengelighet: Blå/lilla/rosa Materiale: PP/PC (plast) Dimensjon ca: 7,7-14 cm Væskevolum: 150 - Max 180ml

kr 80,00

Strømpebukse - flerfarget

Super fine strømpebukser i flere farger! Velg mellom sort, blå eller rosa. Strømpebuksene er fine alene samtidig som de kan hjelpe med å holde både innlegg og bleier på plass. Strømpebuksen har 70 Denier. Som gjør at den er av fin kvalitet og moderat til høy fargetetthet. Farge: Flerfarget - sort, blå, rosa Størrelse: One-fit (80-140 kg) Fargetetthet ca: 70 Denier (Strømpebukser på rundt 10 denier er for eksempel tynnere og mer gjennomsiktige enn strømpebukser på rundt 60 denier.) Sjekk gjerne ut vår  vaske veileder  for klær. 

kr 125,00

Tøyinnlegg nr. 4

Tøyinnlegg nr. 4 passer perfekt i tøybleien. Kan også brukes som en booster i andre bleier. Med sin 4 lags Microfiber kjerne er innlegg nr. 4 en allrounder. Den kan brukes alene eller dobles etter behov og passer inni  våre tøybleier - Lommebleier. Kombiner gjerne dette innlegget med et av våre andre tøyinnlegg, om du ønsker ekstra sikkerhet og komfort. Det er også mulig å bruke en av våre engangs  booster pads   i tillegg til tøyinnlegget for på den måten å oppnå høyest mulig absorbsjon. Størelse: Største bredde og lengde ca: 20x49 cm Kapasitet: ca. 600 ml Vask: Se hvordan du vasker gjenbrukbare produkter på riktig måte, på  denne siden   - Av hygienehensyn dekkes ikke dette produktet av vår angrerett etter at du har åpnet forpakningen. Se også vår  Veileder  for bestilling og retur av bodyer og klær.

kr 175,00

Crinklz Aquanaut (plast)

Crinklz Aquanaut er en EU-basert premium nattbleie. De som lager Crinklz har forpliktet seg til å fylle produktene sine til randen med kvalitet og eksepsjonelle detaljer og en overflod av absorpsjon. Med søte design av Crinklz og vennene hans er Crinklz Aquanaut bleien et super godt valg for alle som ønsker førsteklasses beskyttelse med en søt vri som rett og slett er til å gå på vannet av. Den har våtindikator som gjør det enklere å sjekke når det er på tide å bytte. Crinklz bleiene er kjent for sin sikkerhet mot lekkasje, holdbarhet og komfort samt høye lekkasjesperrer. Livviddemål: Medium: 75cm - 110cm. Kapasitet: ca 4000ml Large: 110cm - 150cm. Kapasitet: ca 4200ml Antall 15 stk pr. pakke TOP RATED av DLsupply

fra kr 50,00

Crinklz FairyTale (plast)

Crinklz FairyTale er en EU-basert premium nattbleie. Crinklz Feene lever et magisk liv sammen med enhjørningene i Himmelslottet. Det sies at slottet svever på en puddersky og kan forflytte seg med et trylleslag. Da som oftest i en eksplosjon av pudder. Selv om slottet hører hjemme i Tyskland har det blitt observert så langt nord som i de Norske trollskogene. Sett deg på en av enhjørningene og ta turen til himmelslottet! Crinklz bleiene er kjent for sin sikkerhet mot lekkasje, holdbarhet og komfort samt høye lekkasjesperrer. Den har våtindikator som gjør det enklere å sjekke når det er på tide å bytte.  Livviddemål: Medium: 75cm - 110cm. Kapasitet: ca 4000ml Large: 110cm - 150cm. Kapasitet: ca 4200ml Antall 15 stk pr. pakke TOP RATED av DLsupply

fra kr 55,00

Nappy Care Cream

Natusan-Johnson Sinksalve Natusan® by Johnson's® Baby Protective Nappy Care Cream inneholder sinkoksid, og er klinisk bevist å beskytte mot årsaker til bleieeksem fra første bruk. Stellekremen hjelper med å reparere og styrke hudens naturlige beskyttelsesbarriere. Ved mye tørking og rengjøring trenger huden ekstra pleie. Kremen bidrar til å lindre og beskytte ømfintlig hud.  Kan brukes ved hvert bleieskift ved behov. Natusan By Johnson's® er allergivennlige og fri for alkohol.  Dermatologisk testet. Sented/mildt parfymert.  

kr 49,00

Attends Cover-Dri 80x90

Attends Cover-Dri 80x90cm stol/sengebeskyttelse Brukes som underlag hvor det er risiko for urinlekkasje Stol/ sengebeskytteren har en superabsorberende kjerne og Odour Protection, noe som gir optimal lekkasjesikkerhet, tørrhet i overflaten og reduserer risikoen for ubehagelig lukt. Produktet har en myk overflate av non-woven materiale og en diskret farget bakside som er spesielt utviklet for å gi friksjon, slik at beskyttelsen ligger på plass. Putene med det spesielle sekskantede mønsteret absorberer væsken raskt, mens de korte kanalene mellom putene fordeler væsken effektivt. Lekkasje stripe rundt hele beskyttelsen reduserer risikoen for lekkasje. Bruksområder: seng, stol, rullestol, stellebord, sårbehandling ect. Størrelse: 80 x 90 cm.

fra kr 12,00

Blushing Baby (Plast)

Denne hel rosa bleien fra LFB er designet for å få deg til å føle deg som en bortskjemt prinsesse - enten du liker det eller ikke! Med "Baby" skrevet i front er det umulig å skjule eller å benekte det faktum at du bruker bleier! Fargene og hjerte printet kan få de tøffeste guttene og jentene i gata til å rødme og ende opp med samme farge som bleien sin. Bleien har perfekt ​​beskyttelse og balanse mellom absorberingsevne og høye lekkasjesperrer, i denne kan du føle deg trygg gjennom natten. Sterk plast som er lekkasje- og rivebestandig. Fire pålitelige tape for å kunne få en tettsittende, sikker og komfortabel passform. Ultra mykt glatt indre med en hurtigabsorberende kjerne samt elastiske benmasjetter. Livviddemål: Medium 71 - 96 cm Large 91 - 116 cm XLarge 121 - 142 cm Kapasitet: ca 5300 ml Antall: 10 stk pr. pakke Modell-type: Unisex.

fra kr 60,00

Astro Babies (Plast)

Med Astro Babies fra LFB er du klar for nye høyder! Denne bleien tar deg til stjernene på minutter! og videre på en liten tur gjennom abdl universet. Når turen til sist begynner å nærme seg slutten og det er på tide med et skift, har stjernehimmelen på bleien forsvunnet Men frykt ikke, med et bleieskift er astronauten klar for videre tur inn i universet igjen. Alle vet jo at astronauter må skifte bleier innimellom. Bleien har stjerner som våtindikator - fades when wet! "All-over print" med Astro Babies-tematrykk med TRE unike frontpaneldesign. Bleien har perfekt ​​beskyttelse og balanse mellom absorberingsevne og høye lekkasjesperrer, i denne kan du føle deg trygg gjennom natten. Sterk "klar" plast du kan stole på som er lekkasje- og rivebestandig. Fire pålitelige tape for å kunne få en tettsittende, sikker og komfortabel passform. Ultra mykt glatt indre med en hurtigabsorberende kjerne samt elastiske benmasjetter. Livviddemål: Medium 71 - 96 cm Large 91 - 116 cm XLarge 121 - 142 cm Kapasitet: ca 5300 ml Antall: 10 stk pr. pakke Modell-type: Unisex.

fra kr 60,00

Abena-Let Maxi 15x60cm

Abena-Let Maxi er Booster Pads eller innlegg fra Abena. Pustende Mange i pakken Luktnøytraliserende Kan stables i større bleier Multifunksjonell for ulike bruksområder. Bruk de i din favoritt bleie og opplev forskjellen!  Størrelse: 15x60 cm. Kapasitet: ca. 1200 ml. Antall pr. pakke 28 stk.  Les mer om Booster pads    

fra kr 22,00

Figur Smokk

Disse super fine smokkene kommer med forskjellige motiv Så her er det bare i finne en favoritt eller kanskje to? Smokkene har to hull, så huden ivaretas å får luft. Smokken har en fin glatt struktur i silikon. Med store runde komfortable kanter. Voksen størrelse. Materiale: Matkvalitets silikon. Størrelse ca: 3 x 5 x 4,75 x 6,65 cm (se bilde for alle mål) For mer info om smokker sjekk her

kr 260,00

Pullup Plastbukse - Cartoon

Cartoon plastbukse i gjennomsiktig PVC materiale. Innsydde sidesømmer, tettsittende behagelige midje- og benstrikk. Farge: Flerfarget figur motiv Husk å velg riktig livvidde. Livviddemål: Medium 61 - 111 cm Large 66 - 127 cm XLarge 71 - 142 cm XXLarge 76 - 157 cm Se også vår  veileder  for bestilling og retur av bodyer og klær. 

fra kr 340,00

Libero Sleep Tight 10

Diskre nattbleie som minner om undertøy. Bleien består av myke materialer og har en superabsorberende kjerne som gir høy lekkasjesikkerhet. Dermatologisk testet. Livvidde: ca. 50 - 91 cm (rundt 95-108 max stretch) Kapasitet: ca. 1250 ml Antall: 9 stk pr. pakke

fra kr 30,00