Hvor vanlig er ABDL på verdensbasis?


ABDL er i alle Yrker, demografi og strekker seg over hele verden.

Mange utøvere av ABDL har som andre "vanlige familier" en ellers normal livstil og karriere.
Noen utøver ABDL åpent mens andre fører en mer diskret utøvelse.
Så hvor vanlig er ABDL i verden?

ABDL er VELDIG vanlig. Hvis du er ABDL er du langt fra alene!

Hvorfor har jeg ikke hørt om ABDL før nå?

Hvis du har hørt om begrepet "evig ung", har du sannsynligvis tenkt litt, og kanskje på deg selv? Det å være "yngre" er generelt sett som en lykkelig tid i livet. Kanskje du til og med har fortalt andre barn at å være ung er en fin tid de bør sette pris på, ettersom livet har en tendens til å bli "vanskeligere" og mer komplisert med tiden. Uavhengig av kvaliteten på oppveksten prøver vi ofte å huske de gode tingene og glemmer det dårlige. De samme gode elementene gjør ABDL eller ageplay så populært som livsstilsøvelse siden den gir en mulighet til å oppleve en trygg, intim og omsorgsfull opplevelse som en gjerne forbinder med de yngre år. selv om dette ikke nødvendigvis gjelder alle som utøver ABDL. Hovedårsaken til at du kanskje aldri har hørt om ABDL før nå, er at samfunnet som helhet ikke forstår det "kompliserte" ABDL spekteret av preferanser som oftest er litt forskjellig fra person til person.

ABDL er ofte skjult fordi det er misforstått eller sett på som tabu, noe som fører til sosiale konsekvenser (frykt).

Mange ABDL -er går gjennom en stor del av livet uten å fortelle noen at de er ABDL. Det har ikke vært den store tilgjengeligheten av informasjon før internett kom for fullt at flere ABDL-ere skjønte at de var nettopp ABDL-ere i en eller annen form. Nå deles erfaringer og livstiler på internet som aldri før og det er nok letter enn noen gang tidligere å være ABDL.

Er det noen jeg kjenner som er ABDL?

Det er mulig at du jobber med en ABDL, er venner med en ABDL, eller til og med bor hos en ABDL (muligens til og med forelder til en ABDL). Følelsene av å være liten eller å bruke bleier er en betydelig stressreduksjon, og bleien er et av mange valg innen ABDL for å redusere stress og angst, og fungerer som en sunn mestringsmekanisme. Hvis du er en forelder som leser dette, og du tror at barnet ditt er ABDL, vil jeg oppfordre deg til å støtte dem og vite at de kan velge mange måter å håndtere stress på som er skadelig for deres fysiske eller psykiske helse. Bleien er ikke en skadelig metode.

Bruk av smokk, barnslige klær, klistermerker eller bamser er andre ting som også kan brukes til stressreduksjon.

Sannsynligvis, JA. Noen du kjenner er ABDL.

Et typisk oppfølgingsspørsmål å stille er: "Hvis ABDL er en så stor del av livet deres, vil de noen gang fortelle meg (deres beste venn) at ageplay eller bleier er noe de liker?"

Det korte svaret; Det er vanskelig å si. Folk vil fortelle andre mer om seg selv når de føler seg trygge på hvem de er. Kanskje de kommer til å gjøre det en gang, kanskje ikke.

Selv bestevenner holder informasjonen om at de bruker bleier eller driver Ageplay for seg selv, da ikke alle er like åpne som de tror de er. Diskusjon i offentlige og private sosiale kretser om ABDL de siste 50 årene har ikke alltid gjort godt og i noen tilfeller har det avsluttet vennskap og sunne forhold. "Hvorfor?"

Dessverre lever vi i en verden der folk er litt for opptatte av hva andre mener.
Enn å ta vare på de virkelig gode vennene.

Verden har et marked på flere milliarder for skjønnhets- og treningsprodukter som gjenspeiler "kameleontilnærmingen" til de menneskelige forbindelsene som er et resultat av menneskelig natur - Vi ønsker å kun vise vårt beste frem, selv på bekostning av gode venner og ektheten til hvem vi er, noe som sannsynligvis er langt mer interessant og kjærlig enn bildene på facebook.

Hvorfor ville noen være ABDL hvis verden ser ut til å mislike dem?

De personene som får mest sendetid i det offentlige rom med hensyn til ABDL, pleier ofte å være "fellesskapets utfallere". Målet med de fleste Tv-programmer er å skaffe seere, snarere enn å utdanne seere.

Som det sies i media, "Ingen nyheter er dårlige nyheter." Av denne grunn blir en stor del av publikum feilinformert om ABDL og ageplay.

Universelt sett er det alltid noen "råtne egg" i hvilken som helst gruppe, men jeg vil påstå at innen ABDL har man et mye rikere og til tider mer autentiske personlig liv enn det gjennomsnittlig fins i andre grupper. Du kan spørre: "Hvorfor er det slik?"

En av de mest misforståtte fordelene som ABDL har med hensyn til vennskapsdannelse og "relasjoner" er bleien. Dette "dumme objektet" til en ikke-ABDL er en av nøklene som sporer intimitet og tillit mellom andre ABDL-ere på grunn av bleiens natur og bruk, som refererer eksplisitt til sårbarhet. Sårbarhet er også årsaken til at ABDL-ere filtrerer vennskap og ABDL -forhold nøye.
Noen så nøye at det nærmest blir til det paranoide når nye vennskap skal "dannes" selv om dette er veldig individuelt og varierende i vært enkelt tilfelle. Online vennskap er en ting og noe mye skumlere er vennskap i det virkelige liv. 

ABDL har en tendens til å ha et forhold av høyere kvalitet fordi ABDL-ere har en økt medfødt forståelse av følelsesmessige behov overfor hverandre.

Hovedårsaken til at denne omsorgs forståelsen er på et ganske høyt nivå er fordi ABDL-ere lengter etter og trives med "omsorg" selv. Den viktigste fordelen med ageplay mot relasjoner er at praksisen innen omsorg blir stadig "utdannet" og forbedret. Denne kunnskapen, som ellers nok er litt utenfor andres erfaringer, kan berike ABDL-eres emosjonelle forbindelse og støtte i vennskapsrelasjoner (både mellommenneskelige og profesjonelt) betydelig.

Hvordan kan jeg la min nærmeste venn vite at jeg støtter dem som en ABDL?

Det virkelige spørsmålet er, "hvorfor vil du vite det?" eller, "Er du interessert og nysgjerrig på praksis med ageplay?". Mange finner sin tiltrekking til ABDL eller ageplay i veldig ung alder, mens noen ikke før tidlig i tjueårene på grunn av mange faktorer. Å vite om ABDL -tendensene til din beste venn har ingenting å gjøre med om de stoler på deg eller ikke. Den vakre delen om relasjoner er at langvarige relasjoner bygges over tid gjennom de minste øyeblikkene. Hvis du tilfeldigvis er i nærheten av en ABDL, vil de til slutt fortelle deg om de føler seg trygge, og om din tillit er urokkelig over en lang periode.

Å vite om vennen din er ABDL burde ikke ha noen betydning for forholdets kvalitet; hvis de føler seg komfortable i seg selv, vil de fortelle deg; eller kanskje de ikke vil.

I mange tilfeller er det ikke trygt for ABDL-ere å fortelle til "alle" andre ettersom mange foreldre eller venner kan se dette som noe som det trengs terapi til, selv om tendensene er sunne. Misforståelse kan føre til frykt og mange sårende antagelser. Det er av denne grunn mange ABDL -ere som holder preferansene sine trygge i sitt eget rom.

Sjansen er stor for at du kjenner en ABDL. : D

Så hva er det neste? Vi oppfordrer deg til å være mer åpensinnet og å være nysgjerrig i en verden av mangfold. En av de beste levereglene vi har hørt er at "Snill nysgjerrighet skaper venner." Vi kunne ikke være mer enige!!!


Sjekk gjerne ut vårt artikkelarkiv for flere artikler. (krever innlogging)  


Rearz Mega Critter Caboose

Nye Rearz Mega Critter Caboose er et lite eventyr! En opplevelse som bare er en togtur unna, med dette søte toget av kosedyr!  Denne super høy absorberende bleien vil garantert få deg til å "waddle" inn i en unik opplevelse. Dette er Rearz sin om ikke verdens tykkeste polstring og høyeste ml absorberingsevne. Den vil garantert glede både store og små. Med en kapasitet på opptil hele 11 000 ml! har denne bleien potensialet til å bringe deg ned i knestående. Denne er en av få bleier som tåler flere "floddinger". Legg til en booster pad over natten for en opplevelse på hele 13,5 liter! Hver størrelse har sin egen karakter på stumpen. Medium har Tony den søte Koalaen, Large har Angel den majestetiske Elefanten, og XL har Snuggles den kosete Pandaen. Livviddemål: Medium  76 - 102 cm Large      84 - 107 cm XLarge   90 - 120 cm Kapasitet: ca 11000 ml! Antall 12 stk pr. pakke

fra kr 70,00

Smokker Basic

Smokker i fargene blått, grønnt og sort. Disse smokkene har to hull, så huden ivaretas å får luft. Smokken har en fin glatt struktur i silikon som er lett å holde ren. Med store runde komfortable kanter. Voksen størrelse. Materiale: Matkvalitets silikon. Størrelse ca: 3 x 5 x 4,75 x 6,65 cm For mer info om smokker sjekk her

kr 210,00

Smokk

Fine smokker i både rødt, sort og hvit. Disse smokkene har to store hull, så huden ivaretas å får luft. Smokken har en glatt struktur i silikon. Den er lett, har komfortable kanter. Voksen størrelse. Materiale: Matkvalitets silikon. Størrelse: se bilde for mål For mer info om smokker sjekk her

kr 200,00

Smokk Glassklar

Smokker i både grønn, blått og lilla. Disse smokkene har to hull, så huden ivaretas å får luft. Smokken har en fin glatt, klar struktur i silikon. Med store runde komfortable kanter. Voksen størrelse. Materiale: Matkvalitets silikon. Størrelse ca: 3 x 5 x 4,75 x 6,65 cm (se bilde for alle mål) For mer info om smokker sjekk her

kr 220,00

Always Discreet Super Night

Ute etter en diskre bleie som ligner eller ser ut som normalt undertøy? Always discreet Super Night er akkurat det. En kan bruke normale klær, selv når man opplever moderate til større lekkasjer.  Perfekt om man har en sensitiv eller overaktiv blære. Egenskaper og fordeler: * Diskre beskyttelse for sensitiv blære. * RapidDry og luktlåsbeskyttelse. * Sented/ mildt parfymert. * Doble lekkasje sperrer for effektivt å hindre lekkasjer. * Tynn trippellags kjerne. Hjelper med å trekke inn og låse bort fuktighet og lukt. * Mykt og behagelig bomullslignende stoff. *360° FormFit-design og en konturformet kjerne  Always Discreet Inkontinensbeskyttelse er dermatologisk testet. Livviddemål: Medium 70 - 100 cm Large 95 - 125 cm Kapasitet: ca 1100 ml Antall pr. pakke: Medium 9 stk Large 8 stk

fra kr 35,00

Bambo Dreamy

Nattbukse designet for å gi utmerket passform, sikkerhet og komfort. Bambo Dreamy fordeler: Nattbuksene er diskre, ekstra myke og fullt pustende Kjernen er ultra absorberende 1200ml. Fleksibelt materiale med lateksfrie benmansjetter for en komfortabel og perfekt passform Hudvennlig og sertifisert som miljøvennlig Ingen parfyme Laget av Abena. Størrelse: ca 56 - 97 cm Kapasitet: ca 1200 ml Antall pr. pakke: 10 stk

fra kr 38,00

Ninjamas Jente

Ninjamas absorberende natttruser. God lekkasjebeskyttelse hele natten QuietCloth-materiale minimerer rasling og gir diskret beskyttelse. De har 360° FormFit som gjør at linning tilpasser seg barnets mage for en diskret, komfortabel passform som undertøy. Ninjamas er dermatologisk testet Laget av Pampers Størrelse: 8-12 år (27-45 kg)  Livvidde: ca 36-70 cm Kapasitet: ca 550 ml  Antall pr. pakke: 9  

fra kr 35,00

Ninjamas Gutt

Ninjamas absorberende natttruser. God lekkasjebeskyttelse hele natten QuietCloth-materiale minimerer rasling og gir diskret beskyttelse. De har 360° FormFit som gjør at linning tilpasser seg barnets mage for en diskret, komfortabel passform som undertøy. Ninjamas er dermatologisk testet Størrelse: 8-12 år (27-45 kg) Livvidde: ca 36-70 cm Kapasitet: ca 550 ml Antall pr. pakke: 9 

fra kr 35,00

Abena Wet Wipes 80pk

Abena våtservietter er et praktisk alternativ til såpe og vann, skånsom mot huden, og fjerner svette salter og kroppslukt. Disse klutene er en del av Abena's Wash without Water-serie. Er egnet for vask ved inkontinens. Med klistermerke åpning. Størrelse 18x20cm - 80 pak. Hygienisk og tidsbesparende løsning Praktisk alternativ til såpe og vann Uten parabener Parfymefri Nordic Swan-sertifisert Dermatologisk testet

kr 85,00

Easy Form Exstra Plus (Plast)

Easy Form Exstra Plus har plastet utside med våtindikator og er en innleggs-bleie med lekkasjesperrer som kan brukes sammen med en fikseringstruse eller bleiesnipp. Den kan også fint fungere som en "innleggs-booster" oppi en bleie for slik å kunne skifte innlegget istedenfor selve bleien. Kapasitet: ca. 1100 ml Størrelse: 70x35 cm Selges pr. stk. - Enkelt eksemplar.

kr 24,00

Seni V Maxi

Seni V Maxi er formede booster som følger koppens anatomi. Den ekstra bredden i front og bakside gjør disse ekstra sikre når en ligger eller sover. De har lukt nøytraliserende egenskaper, er pustende og passer sammen/oppi litt større bleier. Kapasitet: ca. 1000 ml Størrelse: 37x69 cm Pustende - Uten plast (Veske trekker gjennom) Selges pr. stk. - Enkelt eksemplar.

kr 22,00

Comfy Pants PVC

Comfy pants pvc fra Haian med ben. Her er det god plass til større bleier eller bind. Buksen har varmesveisede sømmer, ekstra lange ben, elastiske benmansjetter og livvidde. Farge: Hvit  Husk å velg riktig Livvidde. Livviddemål: Medium 72 - 108 cm Large 80 - 120 cm XLarge 100 - 130 cm XXLarge 100 - 152 cm

fra kr 440,00

Tykables Waddler

Tykables Waddler med det "klassiske" Tykables trykket! Bleien har Active Littles Grips™, hook and loop -  borrelåsfeste, ekstra høye lekkasjesperrer, elastisk livviddebånd foran og bak. Print som "forsvinner" - Fades When Wet. Disse har også et ekstra stort oppsamlings lag i bunnen for å holde huden tørr mellom skiftene. Print av Lion, Tiger og Bear - La Larry, Tom og Brett hjelpe deg å sove i disse tykke, super absorberende, myke og gode bleiene. Livviddemål: Medium 71 - 91 cm Large 91 - 122 cm XLarge 122 - 142 cm Kapasitet: ca 7000 ml Antall 10 stk pr. pakke 

fra kr 65,00

Tøy Smekke - Kjæledyr

Dette er en praktisk tøy smekke for voksne, som beskytter klærne mot søl og flekker. De er lette å bruke, med to knapper for å kunne justere åpningen rundt halsen. Smekken fungerer som et ekstra beskyttende lag mot væsker og søl samtidig som de er super søte. Størelse: ca. 27x39 cm Sjekk ut vår  vaskeveilderer  for vask. 

kr 350,00

Tøy Smekke - Bunny

Dette er en praktisk tøy smekke for voksne, som beskytter klærne mot søl og flekker. De er lette å bruke, med to knapper for å kunne justere åpningen rundt halsen. Smekken fungerer som et ekstra beskyttende lag mot væsker og søl samtidig som de er super søte. Størelse: ca. 27x39 cm Sjekk ut vår  vaskeveilderer  for vask. 

kr 350,00

Pullup Plastbukse - Sky Unicorn

Sky Unicorn plastbukse i hardt PVC materiale. Pullups plastbukse som holder alt på plass med fine farger. Varmesveisede sidesømmer, tettsittende behagelige midje- og benstrikk for en svært effektiv fuktsperre. Farge: Lett blå - Flerfarget motiv Husk å velg riktig livvidde. Livviddemål: Medium 58 - 94 cm Large 64 - 104 cm XLarge 72 - 114 cm XXLarge 78 - 128 cm Se også vår  veileder  for bestilling og retur av bodyer og klær. 

fra kr 340,00

Pullup Plastbukse - Pink Unicorn

Pink Unicorn plastbukse i hardt PVC materiale. Pullups plastbukse som holder alt på plass med fine farger. Varmesveisede sidesømmer, tettsittende behagelige midje- og benstrikk for en svært effektiv fuktsperre. Farge: Lett rosa - Flerfarget motiv Husk å velg riktig livvidde. Livviddemål: Medium 58 - 94 cm Large 64 - 104 cm XLarge 72 - 114 cm XXLarge 78 - 128 cm Se også vår  veileder  for bestilling og retur av bodyer og klær. 

fra kr 340,00

Body Pastel Sky

Pastel Sky kvalitetsbody fra LittleForBig Produsert i høykvalitets stretch-fit bomullsstoff for best mulig passform uansett kroppsfasong. Med 3 stk knapper og åpning i bunnen. Vi har prøvd flere typer bodyer og det finnes mange gode alternativer på markedet. Men LittleForBig kommer i en klasse for seg etter vår oppfatning. LittleForBig bodyene på DLsupply har fått topp score av både han og henne. Se bildet for størrelser. Materiale: Bomull & elastan. Ermelengde: Korte ermer. Farge: Lys-Rosa, blå, gul og hvit. Model type: Unisex. Se også vår veileder for bestilling og retur av bodyer og klær. 

fra kr 610,00

Rectangular Pad Maxi+ Plast

Rektangulære innlegg/pads med plast bakside. Disse er perfekte som innlegg til både bleiesnipp og plastbukse, da væsken  ikke trekker igjennom den plastrede undersiden/baksiden. Kommer med en praktisk selvklebende stripe/tape som forhindrer forskyvning. Samt har en plast kant som går litt utover og rundt den absorberende kjernen. Størrelse: 60 x 15 cm Kapasitet ca: 1050 ml.

fra kr 22,00

Lil Squirts Splash

Lil Squirts Splash tåler en sprut! Vi elsker sommeren og tiden man drar på stranden! Når du ikke tar kanonkula eller rir på, eller kanskje under bølgene i vannet, vil disse supre bleiene garantert holde deg fin og tørr mens du spiller volleyball, jobber på strand-slottet ditt eller bare tar det med ro i solen hjemme. Bli med Lucy the Bunny, Arnold the Dog, Onyx the Tiger, Gus the Otter og Autumn the Bear mens de viser deg hvordan du kan ha det gøy i solen!  Livviddemål: Medium 76 - 102 cm Large     84 - 107 cm XLarge  90 - 120 cm Kapasitet: ca 4600 ml Antall 12 stk pr. pakke

fra kr 55,00

Strømpebukse - Hvit

Hvite strømpebukser med super stretch! Denne strømpebuksen er fin til "vanlig hverdagsbruk" samtidig som den kan hjelpe til med å holde både innlegg og bleier på plass. Strømpebuksen har hele 120 Denier. Som gjør at den er av god kvalitet og høy fargetetthet.   Farge: Hvit Størrelse: One-fit (70-140 kg) Fargetetthet: 120 Denier (Strømpebukser på rundt 10 denier er for eksempel tynnere og mer gjennomsiktige enn strømpebukser på rundt 60 denier.) Sjekk gjerne ut vår vaske veileder  for klær. 

kr 325,00

Boys and Girls Briefs

Boys and Girls DDLG Briefs Briefs eller Abdl/ddlg truser som passer han og henne. Store i snitt og størrelse for å kunne passe sammen med bleier. Materiale: polyester & elastan. Farge: Flerfarget. Farge velges i rullegardinet. Model type: One-fits-all. (Waist stretching ca 70-122 cm)

kr 120,00

Anime sokker

Høye sokker i rosa og blått. Laget av polyester og spandex som er myk mot huden og strekker seg for å passe mange kroppstyper. Materiale: polyester & spandex.  Lengde ca 67 cm (rundt 47-52 cm ved bruk) Bredde ca 9 cm Størrelse: One-fit.

kr 120,00