Hvilken Body?


Først litt historie

Alle har et annet navn på dette plagget. Så la oss fjerne forvirringen

Onesies er et varemerke navn som er "registrert/Copyrightet" noe som betyr at mange andre kreative navn er oppfunnet for å beskrive de samme plaggene, slik som "snapsuits", "bodysuits" eller bare body. Noen ganger kalles "pyjamas" i ett stykke også for "onesies", men de er et helt annet plagg.
Vi har valgt å gå for det enkle og korte navnet body.

Hva skal du se etter på en body

Body/onesies kommer i mange forskjellig varianter og "kutt/former", og det er noen kvaliteter du bør se nøyere etter enn andre når du skal finne riktig body.
Men som med alle typer klær og størrelser bør dette baseres på dine egne mål erfaringer og kroppsfasong slik at de passer best mulig. Hovedtingene du bør passe på er: "Skrittbredde/kuttet" og de 4 målene CHEST, WAIST, HIPS OG LENGTH (HIPS vil ofte tilsvare målene du bruker bleier i) har du kontroll på dette er det stor sannsynlighet for at du finner deg en body som passer nettopp deg.

Skrittbredde

Et ekstra bredt skritt og en fullskåret bunn kan være greit ved bleiebruk.

Bredden og formen på skrittet varierer sterkt mellom merker. Et bredere skritt gjør at stoffet kan ri opp mellom bena og skape en barriere mellom bleien og lårene. Dette kan redusere gnagsår, men det kan også være et problem. Avhengig av materialet, konstruksjonen av sømmene og om trykknappene også berører lårene, kan det gni ubehagelig ved langvarig gange.

Å vite hva du skal se etter kan hjelpe deg å vite om en ny body kommer til å fungere for deg mens du fortsatt har sjansen til å returnere den.

Knapper

Vær forsiktig med bodyer med bare to knapper. Dette betyr at skrittet er smalt. Noen ganger er dette forsettlig og gjør at bodyen kan brukes uten å ri opp mellom bena. Imidlertid er det noen voksne bodyer med to knapper som ikke er laget for å brukes til bleier. Du kan se det fordi skrittet er kuttet/formet som en truse for kvinner.

De bodyene vi har er utformet/"kuttet" slik at det er plass til bleien så sant man velger riktig størrelse.

Knapper kan være laget av metall eller plast. Metallknapper er mer holdbare, men de kan også være vanskelige å åpne.
Hvis det er litt hardt å åpne knappene, må du være litt forsiktig når du åpner dem, fordi etter lengre bruk og vask vil spesielt metallknappene være utsatt for at stoffet kan "strekke" seg og eller rives av rundt knappene.

Lengde

Å måle riktig body-lengde er veldig forskjellig fra å måle t-skjorter eller bukser. Å finne riktig lengde er vanligvis viktigere enn bredden.

Du vil at den skal være tett nok til å holde/støtte en tung bleie, men ikke så tett at den forårsaker lekkasjer eller ubehag. Hvis du bruker et stort utvalg av bleietykkelser, kan det hende at du bør ha forskjellige body størrelser som hjelper deg å hele tiden ha den beste passformen til enhver anledning.

Noen produsenter tilbyr flere bodylengder for folk med forskjellige høyder og proporsjoner.
Mens andre løser dette med å legge inn en viss stretch i bodyene.

Ekstra funksjoner

Noen bodyer kommer med enkelte ekstrafunksjoner slik som:

  • Skulderknapper - Lar deg trekke ned eller fjerne dem uten å måtte åpne skrittet. Noen ganger er dette lettere å få tilgang til enn skrittknappene.
  • Lårhals - Er en veldig babyaktig ekstra bred "nakkeåpning" som overlapper nær skuldrene. Den åpner seg lettere for slik å kunne trekke av bodyen uten å rote med noen knapper.
  • Innebygde votter - Noen bodyer kommer med langermede versjoner med polstrede votter på enden for å holde vandrende hender under kontroll. Perfekt ved BDSM lek eller lignende.

Visste du at:

  • Bodyer finnes i mange former, kvaliteter og størrelser.
  • Mange av de vi har på lager har stretch-fit slik at de former seg etter kroppen din.

Vi anbefaler de fleste bodyene fra LittleForBig.  


Visste du at:

  • Det fines bodyer med votter eller lange ermer som kan bindes fast.
    (minner litt om en mild utgave av en "tvangstrøye")

Pastellfarger er populært innen ABDL miljøet, lysblått og turkis er blant våre favorittfaget.


Sjekk gjerne ut vårt artikkelarkiv for flere artikler. (krever innlogging)