Do gamers wear diapers? 

En studie publisert i 2009 i Psychological Science fant ut at omtrent 8,5% av amerikansk ungdom fra 8 til 18 år viste patologisk bruk av videospill. ... Ja, tilsynelatende har enkelte videospillere på seg bleier slik at de ikke trenger å pause Call of Duty når de opplever en "dooty call".

Videospill har blitt så realistisk at mange tenåringer og spillelskende voksne blir mentalt ført til en annen verden, tilsynelatende en verden uten mulighet til å rekke toalettet. Der skremmende ting, som for eksempel livlignende (eller kanskje mer levende- død- lignende) zombier, som kommer ut/frem av ingenting, som bokstavelig talt kan skremme $ #!% ut av deg. Derfor er behovet for bleier blitt en realitet. 
Det skal dog nevnes at dette har ført til både begeistring og fortvilelse blant spillere verden over.

Spillutvikler Red Barrels, er et uavhengig spillstudio i Montreal, Canada som tar kampen mot inkontinens, og annonserer nå en ekte spillbleie, kalt Underscares som er følgesvenn til den "chillende" oppfølgeren av deres populære spill Outlast .


"Underscares er 100 prosent ekte og inspirert av Outlast- samfunnet," heter det på Kickstarter-siden . "I samarbeid med lokale designere utviklet vi en bleyprototype som kombinerer praktisk, komfort og stil, slik at spillere kan oppleve voldsom skrek/terror uten å bekymre seg for å gjører i boksene (eller sofaen).


Spillutvikler Red Barrels  anbefaler denne bleien under spilling av Outlast 2.

"it is to protect you"

Disse "Underscares" bleiene ble solgt med spillene i en intro periode.
(Så vi har dessverre ikke disse for salg)


Sjekk gjerne ut vårt artikkelarkiv for flere artikler. (krever innlogging)