ABDL en voksende trend?

ABDL er nok i mange tilfeller mer enn en trend.
Mens enkelte beskriver sitt forhold til ABDL som en hobby vil andre kalle det alt fra en kink,  litt krydder i sexlivet, en stress reduserende lek og alt i mellom helt til en livstil (24-7 ABDL). Så som det to-delte navnet tilsier har AB-DL forskjellig betydning for forskjellige folk.

ABDL har også mengder av forskjellig tilbehør som kan involvere alt fra smekker, smokker, bodyer, bleier og annet "accessories" eller tøy. Det blir ofte kalt kawaii-accessories, og er egentlig et bredt spekter av flere typer søte produkter.

Kawaii betyr nemlig  "cute," "tiny," eller "lovable".  Cute er oftest brukt, som på norsk oftest blir til søt eller pen. Det ser nærmest ut som om "trenden" og bruken av Søtt accessories skyter i været. Spesielt om man ser til Kina og Japan  der "cute," "tiny," eller "lovable" Tøy, kostyme og "role-play" har tatt helt av de siste årene - der også cute diapers er en egen "ting" eller kategori.

"ABDL Bleien" er selvfølgelig det de fleste forbinder med ABDL og vi i Dlsupply.no liker å se på ABDL bleien litt som en god vin til selskapet/festen.

Man får også greie "plaine" medisinske bleier som oftest gjør en helt grei jobb. Man kan til og med innimellom komme over merker eller typer som gjør en skikkelig kvalitets jobb i medisinsk/inkontinens målestokk.

Mens ABDL bleien er laget med det lille ekstra av kjærlighet og omtanke, som en verdig god vin eller ABDL bleie.
Akkurat slik som i selskapet/festen blir det ikke det samme, uten god vin. Nettopp slik som ABDL festen/leken ikke vil bli det samme uten en god bleie du liker og er komfortabel i.

Vin elskere og bleie elskere noe til feles?


Når en vinflaske skal åpnes må korken studeres (ingenting er som en nyåpen vinflaske). Flasken må være temperert før det så skal: Føles, luktes, smakes, kjennes på for å få den riktige følelsen og opplevelsen. Flasken skal helst se pen ut med et "visst" motiv og eller form samt være av en bestemt årgang eller type.

Når en bleiepakke skal åpnes må  toppen av den åpnede pakken studeres nærmere og synet må inntas (ingenting er som en nyåpnet pakke) bleien må Fluffes før det så skal: Føles, testes, luktes, kjennes på for å få den riktige følelsen og opplevelsen. Pakken skal helst se pen ut med et "visst" motiv og eller form, samt være av et bestemt merke eller type.

Entusiastiske vin og bleie elskere har som oftest større lager av sine "nytelses produkter"
Vi har sett både skap og kjellere fulle av både det ene og andre =)  Hva står ABDL for?

AB,DL står for Adult Baby , Diaper Lover. To separate "subgrupper" som utgjør dette voksende fellesskapet av både ABer og DLer. Selv om det ikke er registrert offisielle størrelser, sier nettdiskusjoner og fora at det absolutt ser ut til å være en økende gruppe.

Hvem er ABDL`ere?

AB står for "voksne babyer". Dette er voksne som liker å opptre som "baby" eller i et yngre stadie. De kan ha på seg kawaii-klær og utføre babyaktiviteter, som å drikke fra flaske eller bruke smokk.

For mange er det å være en AB en måte å takle stressende eller traumatiske tidligere opplevelser på eller rett og slett bare fin måte å koble av på. Å være "liten" forbindes med trygghet og er oftest et "sted" hvor enkeltpersoner kan nyte enklere tider. Følelsen og lyden av bleien hjelper til med å roe ned i AB`ens utfordrende tider.

ABen liker å bli tatt vare på. Omsorg kan være terapeutisk for ABen, ifølge enkeltpersoner i samfunnet. Bleieskift er bindeopplevelser mellom en "stor" og en "liten". Det å bry seg og pleie er en stor del av AB-aktiviteten, ifølge en profesjonell mamma på nettet.

Ofte kan AB-er gå over eller frem og tilbake til DL-ere (Diaper Lovers). - Bleieelskere er kanskje ikke like interessert i "role-play" / rollespill. I stedet foretrekker de å bruke bleier fremfor vanlig undertøy. Bleieelskere kan ha begynt å bruke bleier mens de "behandlet" sykdom, urin og eller tarminkontinens. Med tiden vokste de til å beundre utseendet og følelsen av å ha bleier. Det finnes flere eksempler rundt om på nettet der medisinske bleie brukere har tatt i bruk både selve ABDL bleien, men også større eller mindre grader av ABDL levemåten.

Hva er gode ABDL-bleier?

ABDL`ere verdsetter bleier som gir kvalitets beskyttelse og ser bra ut. AB-er har en tendens til å trekke til bleier med nostalgiske trykk/print. DL-ere setter pris på bleier av god kvalitet og setter også pris på design. DL-ere pleier å undersøke spesifikasjoner og målinger av bleier. De liker å teste ulike bleiemerker og kan gi gode tilbakemeldinger på produktets ytelser. Vi i Dlsupply.no tilbyr en rekke "Apotek" bleier og selvfølgelig flere typer ABDL-bleier.

Crinklz bleier

Vi er stor fan av  Crinklz bleiene. Crinklz er et merke av ABDL-bleier som tilbyr morsomme super fine motiv/print.
Vi har flere typer Crinklz- bleier inne og mye av grunnen til at vi liker disse er at bleien har ekstra tykk polstring, lekne design, super god beskyttelse og god plass til boostere.

Sjekk gjerne ut vårt artikkelarkiv for flere artikler. (krever innlogging)