BDSM for nybegynnere


Når man skal prøve noe for første gang, uansett hva det måtte være, så kan det være litt vanskelig å vite hvor man skal begynne! Heldigvis, når det kommer til BDSM, så er det et hav av leketøy som kan hjelpe deg i gang. BDSM for nybegynnere er ofte forbundet med lett bondage, lek med smertegrenser og en dominant part som tar kontroll. Men det kan være så mye, mye mer...

Leketøy for nybegynnere

Det finnes en mengde ulike leketøy som kan brukes når man utforsker bondage, både for nybegynnere og proffer. Men det kan være en god idé å se på pakkeløsningene som er på markedet. Da man som regel får en god pekepinn på hvilke produkter som er enkelt å begynne med! "Bondagesett fra Fifty Shades of Grey" er fine sett som lar deg prøve litt forskjellig innenfor BDSM.

Hvis du er helt i startfasen og bare ønsker en smakebit på hva verdenen av BDSM kan tilby, så er bondage, ulike pisker og undertøy noe som virkelig setter stemningen og som er verdt å utforske!
Steg nr. 2 vil for mange være å pirre hverandre med ulike følelser av berøring mens man har maske eller bind for øynene. På den måten vil følelsen bli forsterket og nervene vil jobbe på høygir!
Kilefjær, pinwheel og ulike pisker vil føles helt annerledes og være mer spennende hvis man er bundet og har bind for øynene.

Etterhvert vil det kanskje føles naturlig å prøve fetishutstyr slik som bleier, latekstøy, munnball, håndjern, og kanskje også elektrosex, men her er kommunikasjon viktig! Fortell hverandre hvor grensene går og hva som føles godt.

Hva er BDSM?

Det er ingen bestemt definisjon på hva som er "ekte BDSM", her må hver enkelt prøve seg frem og leke med grenser slik at det føles best mulig for dem det gjelder! La deg inspirere av de ulike definisjonene innenfor BDSM og finn den perfekte kombinasjonen for deg.

Bondage: Restriksjonslek som innebærer bruk av tau, silkebånd, remmer, lenker eller andre ting man kan bruke til å binde eller "låse" hverandre med. Her utforsker man frihetsfrarøvelse og bevegelseshemming i større eller mindre grad. Det kan være svært pirrende å ikke ha mulighet til å stryke hendene over partneren når man ønsker det og ikke minst overgi kontrollen til noen andre! Tillit og respekt er viktig, så snakk om hvor grensene går og avtal gjerne et "stopp-ord" hvis ting skulle gå for langt.

Disiplin: Her leker man med oppdragelse, lydighet og det å følge ordre som blir gitt.

Dominant: Den personen som har kontrollen og som tar ledelsen, er den dominante.
Personen har gjerne en streng fremtoning, ofte som et rollespill.

Underdanig: Den parten som ønsker å gi fra seg all kontrollen til den andre parten er den underdanige. Som underdanig adlyder du den dominante parten, men du skal ikke finne deg i hva som helst. Fortell om dine grenser på forhånd, så blir det lettere å leke med grensene som er satt!

Switch: Om du er switch liker du å bytte på roller, altså mellom dominant og underdanig.

Sadomasochisme (SM) er rett og slett en seksuell legning som dreier seg i hovedsak om å dominere andre eller å bli dominert selv, det kan også være å påføre andre smerte eller bli påført smerte selv. Ikke alt innenfor SM trenger å gi noe som helst seksuell nytelse, men dette må foregå frivillig.

Masochisme er når mennesker opplever lyst eller tilfredsstillelse ved å bli ydmyket, undertrykt eller tilført smerte i større eller mindre grad. Underdanige kjenner seg ofte igjen i denne beskrivelsen.

Fetisjisme er seksualitet der konkrete gjenstander, handlinger eller idéer blir lagt til i seksuell tiltrekningskraft. Dette kan være for eksempel føtter, pupper, urinering, truser, bleier, lær, sko, fotlenker osv. Slike seksuelle interesser kalles for fetisj og er med på å tenne oss. For noen er dette helt nødvendig for å tenne skikkelig, mens hos andre er dette mer for å få en størst mulig nytelse.

Visste du at:

  • Mange utøvere av BDSM likere farger som rødt og rosa, ikke bare sort som nok mange forbinder BDSM leken med.

Håndjern og fotlenker kommer i utallige variasjoner og former.


Denne er nok en favoritt her og sikker blant mange andre ABDL utøvere også.

Sjekk gjerne ut vårt artikkelarkiv for flere artikler. (krever innlogging)