Alternativ til Booster pads?


Hvorfor bruke Booster pads i det hele tatt?

Vel, de øker absorpsjonsevnen til hvilken som helst bleie du har på deg, noe som betyr at du kan bruke bleien lenger og få mer bruk og verdi ut av den. færre skift = mer penger spart på bleier. Ikke sant? Vel, ikke så fort... Gode ​​boostere, som de fra Rearz, Tykables eller Abena koster jo noe de også, men om man ser på ml kapasiteten pr. booster vil 2 stk boostere fra f.eks. Rearz ofte øke kapasiteten med det dobbelte.
Om du velger en "Tena-slip" på rundt 3700 ml og legger en booster "inni" bleien og en oppå der igjen vil du få en solid bleie på hele 8700 ml! (sjekk ut hvordan du legger en booster inni i selve bleien)

Med 8700 ml kan nok enkelte bruke en bleie hele dagen, og bare tenk på hva en kan gjøre med en bleie med større kapasitet i utgangspunktet. Her er det bare fantasien som setter grenser! Om en er på jakt etter størst mulig ml kapasitet er boosterne verd pengene, om man ikke trenger eller ønsker den store kapasiteten er penger på boostere fort bortkastet.

Alternativer til Boostere?

Boostere har en fordel med at vesken trekker opp i selve boosteren for så å trekke inn i bleien. Men er bleien liten i utgangspunktet vil det kunne by på problemer. Enkelte pull-ups produkter havner fort i den kategorien da sammen med bleier uten lekkasje sperrer og kapasiteter under 1800-1900 ml. Å ja det lages faktisk en del bleier uten stående lekkasje sperrer!

Så la oss se på alternativer - babybleier har ofte stående lekkasje sperrer, de er veldig myke, blir veldig "squishy" og noen lukter fantastisk. De er mer kostnadseffektive enn mange premium-boostere, samtidig som de tilbyr et ganske høyt nivå av ml kapasitet og "puyfiness". Du kan kjøpe en pakke med disse for en relativ grei penge, avhengig av merke og størrelse. Mindre størrelser = flere bleier til samme pris, så du bør teste ut forskjellige størrelser og merker og se hva som gir deg mest mulig for pengene avhengig av dine behov og ml. ønsker.
Liker du å modifisere litt på bleiene kan babybleier og litt enkel bruk av saks fort forvandle "vanlige bleier" til super gode boostere om en klipper av sidene på bleiene. (eller vingene) 

Gode grunner til å bruke Boostere!

1. De gir bleien din lengre levetid. Kanskje har du ikke tilgang til et bad for å skifte på med det første, (f.eks. når du er opptatt med et spill eller du er på en lang biltur) vil Boostere være det beste alternativet for deg.
2. De utvider seg litt, og gjør bleien din mer stiv, men ikke så mye som en babybleie. Babybleier utvider seg veldig mye, (i forhold til utgangspunktet) så hvis du prøver å være diskret i offentligheten, er nok "vanlige" Boostere - F.eks. Abena være det beste alternativet for deg. De holder ganske mye, så du kan forbli relativt diskret samtidig som du har fordelen av ekstra absorberings evne!
3. Du kan "stable" Boostere oppå hverandre! Avhengig av type og utvidelsen, anbefales det å ikke bruke mer enn 2 Om du prøver å være "relativt-diskret" selv om det nok blir noe vanskelig med to stk eller mer. Dessuten, hvis du bruker for mange boostere, kan de utvide seg over lekkasje sperren på bleien din, noe som resulterer i pinlige lekkasjer lenge før bleien din er fylt opp.

Gode Grunner til å bruke babybleier som boostere!

1. Du kan stikke hull og skjære små slisser i babybleier for å tillate overføring av urin fra babybleien til bleien din akkurat som ved "normal bruk". Ikke lag hullene for store, da det kan la det absorberende materialet gli ut av babybleien og inn i voksenbleien din, og skape et stort! rot der inne. Riktig bruk av babybleier er bra når du ønsker økt kapasitet, noe som gir lengre levetid til "hovedbleien" din.
2. Hvis du trenger å bruke den samme voksenbleien i lengre perioder, men ikke kan skifte den. Kan du putte en babybleie oppi hovedbleien uten å stikke hull i den, og bytte den ut med en ny når du har et ledig øyeblikk. Det er mye lettere å diskret kaste en brukt babybleie enn en stor voksenbleie, og du kan få hovedbleien til å vare en hel dag eller mer!
3. Hvis du ikke er bekymret for hvor puffet eller diskret bleien din blir, så kan bruk av babybleier anbefales. Men husk at enkelte utvider seg mer enn andre.
4. Babybleier har ofte stående lekkasje sperrer, i motsetning til faktiske Boostere. Dette legger til et nytt lag med beskyttelse mot lekkasje, som er et stort insentiv for å bruke dem. Ved slutten av dagen har både boostere og babybleier sine fordeler og ulemper, så eksperimenter med forskjellige merker og størrelser av hvert produkt for å finne ditt favoritt produkt til et hvilket som helst antall potensielle situasjoner for fremtiden. Det anbefales på det sterkeste å teste disse produktene hjemme på forhånd før en går ut...

Sjekk gjerne ut vårt artikkelarkiv for flere artikler. (krever innlogging)