Litt om Ageplay


Hjelp! Jeg har lyst til å prøve BLEIER!

De siste årene har populariteten til Ageplay steget. Fra de vanlige kjælenavnene som «Daddy», til «babygirl» i populære rap sanger, og smokker og smekker med babylogo i goter-butikker, er det klart at Agplay kommer ut fra det mørke hjørnet det har gjemt seg i og er nå til glede for enda flere enn tidligere, dette har selvfølgelig internett hjulpet godt til med.

Kjent som AB/DL (Voksen Baby / Bleie Elsker), er ABDL og Ageplay måter flere og flere av oss liker å utøve vår seksualitet på. Men for enkelte handler det mest om omsorg og komfort og ikke nødvendigvis bare den seksuelle biten. Til tross for sin popularitet, er ABDL fortsatt en kink som ofte blir misforstått og mistolket av mange.
ABDL og Ageplay er et tema som sjeldent blir snakket om, selv i mange BDSM sirkler. I tillegg er det mange misforståelser rundt dette at ikke alle voksne som bruker bleier liker Ageplay, og motsatt, ikke alle som liker Ageplay ønsker å bruke bleier. Selv om sistnevnte nok hører til mindretallet.

Som med mange andre kinks der ute, pleier dette å være forskjellig for ulike personer - noe som er grunnen til at begrepet «ABDL» ble utviklet. AB (Adult Baby) refererer til dem som elsker Ageplay-delen ved denne kinken. For dem er det å gå med bleier bare en del av personligheten som lar dem nyte friheten av å være ung igjen. DL (Diaper Lover) refererer til de der ute som liker å gå med bleier på grunn av selve bleiene, trygghet eller komforten de gir. Disse menneskene kan være helt vanlige voksne på vei til jobb eller som går med bleier mens de jobber.

Hvordan komme i gang med Ageplay?

Den herlige tingen med å begynne med ABDL er at du lett kan begynne forsiktig helt alene.
Selv om partneren din ikke er interessert i det, kan du få en søt onesie eller body og krølle deg i sofaen uten å tiltrekke deg for mye oppmerksomhet.
Du kan ha en smokk på lur. Hmm.. kanskje to. Den ene må jo vaskes litt av og til, eller forresten vi sier tre stk. smokker minimum. Er tross alt fort å rote bort de to andre...
Har du først startet med ABDL og liker det, blir det nok ikke bare med tre smokker.
Kosebamser kan fint bo på sengekanten eller nattbordet sammen med andre pyntegjenstander uten at "folk" vil legge veldig merke til det. 
Er enkelte "vanlige folk" som samler på smokker og bamser uten å drive aktivt med ABDL.
Så man kan jo late som om man er en "samler" av disse tingene.
Skal du ta dette til neste nivå finnes det en hel verden der ute av ting som kan ta leken til nye høyder.
Bare i bleier kan det fort bli litt vanskelig og velge for en liten jente eller gutt.  

Hvorfor finner noen det seksuelt å gå med bleier?

Akkurat som en rekke seksuelle interesser og kinker, kan det å spørre noen om hvorfor de liker en bestemt fetisj, trolig føre til en rekke forskjellige svar. Noen har vokst opp med å nyte følelsen av bleier så lenge de kan huske. Andre har møtt en partner tidlig i livet som delte sin glede av å gå med bleier - og de har blitt smittet av denne gleden. Andre har bare lest om det på nettet og fant ut at det kan være verdt et forsøk - og har i ettertid funnet ut at de elsket følelsen.

Hvis du eller partneren din liker dette, er det verdt å tenke på din egen fantasi eller be partneren din om å forklare sin fantasi for deg. Å finne ut hvorfor du eller partneren din nyter det, kan gjøre det lettere for dere å utforske denne kinken sammen.

Er det ikke-seksuelle bruksområder for voksen bleier?

Mange voksne føler en viss mengde angst/uro når det kommer til bruk av toalettet. Noen mennesker har en sjenert blære som gjør det vanskelig for dem å bruke offentlige toalett, eller er bekymret for rensligheten av offentlige toaletter. Andre mennesker har en overaktiv blære og føler seg konstant bekymret for hvor de kan finne et toalett. Alle disse bekymringene kan enkelt løses - uten at noen andre trenger å vite det - med en voksen bleie.

I kink, kan voksen bleier brukes til helt andre praktiske formål - å sikre at noen har en måte å "avlaste" seg på uten å avbryte en lek. Lange økter med bondage eller lignende, kan inkludere bleie bruk.

Det finnes også en liten del av befolkningen som er medisinsk inkontinente i kortere eller lengre perioder av livet. Situasjonen deres kan ha tvunget dem til å bruke bleier på heltid, men i stedet for å være bekymret rundt dette, har de funnet en morsom måte å gjøre dette til en del av deres seksuelle liv.

Ellers er ageplay et tema som omhandler forskjellig ting for mange, - og vil være individuelt fra person til person slik som så mye annet her i livet.


Trenger du en god ABDL bleie sjekk ut våre produkter!

Tips:

  • Husk å sette av god tid til din lek.
  • Planlegg gjerne og sjekk at du har alt som trengs - bleier, smokk og kosedyr ect.
  • Skulle du mangle noe kan du sjekke nettbutikken for å se om vi har det du mangler.
Sjekk gjerne ut vårt artikkelarkiv for flere
artikler. (krever innlogging)